Lunafly revin cu un concert incendiar în România
Divertisment · Vedete / 17.07.2015

Una dintre cele mai iubite formaţii Kpop ale momentului, Lunafly, revine la Bucureşti, la un an de la concertul senzaţional susţinut în România în anul 2014.

Într-o formulă nouă, extinsă, muzica va fi şi mai energică prin aportul noilor membri, Jin (baterie) şi Yub (chitară), care se alatură motorului trupei: Sam Carter (lider vocal, compozitor, chitară, vioară) şi Yun (Han Seungyun 한승윤) voce, compozitor, chitară, baterie).

Concertul va avea loc pe data de 5 septembrie 2015, în Aula Universităţii Româno – Americane, începând cu orele 20:30. Accesul publicului în sală va fi permis începând cu orele 20:00.

Pentru acest eveniment vor fi disponibile următoarele categorii de bilete, cu locuri pe scaune:


  • VIP (meet & greet – sesiune foto, autograf – se intra in grupuri de 5-10)  – 145 lei. Cumpărătorii biletelor de la această categorie au posibilitatea de a achiziţiona suplimentar un voucher DINER, în valoare de 100 de lei, care le conferă posibilitatea de a lua prânzul împreună cu membrii formaţiei, a doua zi după concert.
  • PREMIUM (early access) – 95 lei. Posesorii de bilete Premium vor putea să asiste la 2 melodii la probele de sunet şi se va face o poză de grup în faţa scenei.
  • NORMAL - 45 lei.


Sesiunea de FanSign va avea loc imediat după concert!

Biletele se găsesc pe www.bilet.ro şi în reţeaua magazinelor  TUI Travel în mall-urile din întreaga ţară. Pentru biletele electronice achiziţionate nu mai există taxe de transport. Biletele vor putea fi achiziţionate începând cu data de 18 iulie 2015, ora 10:30.

Concertul este organizat de Kompas Events, în parteneriat cu Universitatea Româno – Americană, cu sprijinul Centrului de Studii Româno - Koreene (CRSK) şi Asia Fest.



Kompas Events: www.kompasevents.ro // https://www.facebook.com/kompasevents
Universitatea Româno – Americană:
www.rau.ro  // https://www.facebook.com/UniversitateaRomanoAmericana
Centrul de Studii Româno - Koreene:
http://csrk.rau.ro // https://www.facebook.com/CSRK.DSA
Asia Fest: https://www.facebook.com/pages/Asia-Fest

Parteneri media:  Music Channel  // Revista Bravo

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro