13
Kirsten Dunst confirmă că e însărcinată: Actriţa a făcut un pictorial reuşit
Divertisment · Vedete / 31.01.2018

Vedeta în vârstă de 35 de ani nu-şi mai ascunde sarcina. Ea a pus capăt speculaţiilor printr-o şedinţă foto inspirată.

Kirsten Dunst a confirmat în sfârşit că va fi mamă şi a făcut-o pozând pentru campania vară-iarnă 2018 a brandului de modă Rodarte. Actriţa a anunţat oficial că aşteaptă un copil împreună cu logodnicul său, Jesse Plemons, în vârstă de 29 de ani.

Speculaţiile despre sarcina vedetei au apărut de mai bine de o lună, însă Kirsten nu a vorbit public despre acest subiect, notează cotidianul britanic Daily Mail. Ea a pozat într-o rochie roşie înflorată care îi scoate în evidenţă burta şi cu flori roz prinse în păr. Într-o altă imagine, actriţa apare îmbrăcată cu o haină bej şi încălţată cu cizme negre cu toc înalt.


Kirsten Dunst a mărturisit anul trecut că este pregătită să îşi formeze o familie după naşterea finei sale. "E timpul să am copii şi să mă liniştesc. Nu eram genul care se dă în vânt după copii până când s-a născut finuţa mea. O iubesc atât de mult", a declarat ea în iulie pentru ediţia britanică a revistei Marie Claire. "Dragostea asta n-o poţi trăi decât când ai un copil (...) Ador dragostea asta. Asta îmi doresc", a adăugat ea.

Kirsten Dunst şi Jesse Plemons sunt împreună de un an. Relaţia lor a început după ce au lucrat împreună la sezonul doi din "Fargo", în 2015.



Foto: Hepta, Daily Mail
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro