10
Kimberley Garner, crăciuniţa în costum de baie: Un pictorial trăsnet!
Divertisment · Vedete / 23.12.2016

Consacrată ca designer de costume de baie, Kimberley demonstrează că îşi cunoaşte bine meseria. Ea a făcut un pictorial sexy, pozând cu nişte decoraţiuni de Crăciun.

Kimberley Garner ştie să-şi folosească perfect fiecare atu. Englezoaica în vârstă de 26 de ani a ales să-şi promoveze singură ultimele creaţii şi bine a făcut! Imaginile te conving imediat că se pricepe să transmită ce are de arătat.

Cu o siluetă perfectă, bronzată şi atent lucrată, blonda a pozat într-un costum roşu din două piese şi într-unul unibody, iar pentru a fi în ton cu apropierea Crăciunului şi-a agăţat câteva decoraţiuni la talie şi în păr. Efectul este năucitor, iar Kimberley nu poate trece neobservată.



Vedeta a declarat că toate produsele din noua sa colecţie sunt fabricate în Anglia. "Am vrut să surprind în această colecţie sentimentul de relaxare pe care îl ai în vacanţă. E interesant să fii un designer tânăr şi îmi place procesul de producţie, de la creaţie până la produsul final. Această colecţie este favorita mea", a declarat Kimberley Garner pentru Daily Mail.

 

Foto: Hepta, Daily Mail

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro