Imaginea cu noua siluetă a starletei face "ravagii" pe Instagram
Imaginea postată pe Instagram la mijlocul lunii februarie a stârnit un interes imens. Până marţi seară, aceasta a strâns 3.486.924 de like-uri şi 36.700 de comentarii, cifre absolut fabuloase pe care doar "regina selfie-urilor" le  poate obţine.

În ultimii doi ani, Kim Kardashian a făcut eforturi mari pentru a da jos surplusul de 32 de kilograme pe care l-a căpătat în timpul celor două sarcini. Iar rezultatul pe care ea l-a arătat cu mândrie demonstrează că şase şedinţe de fitness pe săptămână cu antrenoarea Melissa Alcanatara fac minuni.


Kim Kardashian a anunţat pe 17 ianuarie naşterea celui de-al treilea copil al lor, o fetiţă născută de o mamă surogat. "E aici. Eu şi Kanye suntem fericiţi să anunţăm naşterea fiicei noastre sănătoase şi frumoase. North şi Saint sunt încântaţi să o cunoască", a scris starleta atunci, mulţumindu-le mamei surogat, precum şi medicilor şi asistentelor care au asistat la naştere.

Kim Kardashian a decis să recurgă la o mamă surogat, după ce medicii au avertizat-o că o nouă sarcină prezintă riscuri grave pentru sănătate.


Potrivit TMZ, Kanye West i-a plătit 45.000 de dolari mamei surogat şi i-a interzis să fumeze, să ia medicamente, să facă băi fierbinţi, să-şi usuce părul ud cu uscătorul electric şi să mănânce peşte crud în timpul sarcinii.

Kardashian şi West sunt deja părinţi lui North, de 4 ani, şi ai lui Saint, de 2 ani.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro