Kim Kardashian promite: „O să fac selfie-uri dezbrăcată până voi muri“

Vedete / 17.05.2016

Kim Kardashian a primit un premiu pentru succesul pe care îl are în mediul online şi a anunţat că va face toată viaţa selfie-uri în care apare goală.

Prezentă la gala premiilor Webby 2016, organizată la New York, starleta americană a fost distinsă pentru succesul inegalabil pe care îl are pe internet, îndeosebi pe platformele de socializare, şi pentru faptul că a inventat un nou tip de celebritate. Discursul ei de mulţumire după ce a primit premiul "Break The Internet" a fost scurt şi la obiect: "O să fac selfie-uri dezbrăcată până când voi muri", a promis ea şi toată lumea o crede în stare.

Premiile Webby sunt considerate Oscarurile internetului, iar laureaţilor li se permite un discurs de mulţumire foarte scurt, din numai cinci cuvinte, notează site-ul
eonline.com. Kim s-a adaptat foarte bine la cerinţa organizatorilor şi a anunţat că va continua toată viaţa reţeta succesului.

Devenită faimoasă pentru cele două imagini în care a apărut goală pe internet, vedeta americană în vârstă de 35 de ani a sosit la ceremonia de la Cipriani Wall Street din New York într-o rochie neagră, semnată de Vivienne Westwood, care se mula perfect pe formele ei generoase, notează cotidianul britanic Daily Mail.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro