Ireland are ce arăta: Modelul obişnuieşte să posteze imagini îndrăzneţe pe contul său de Instagram
Ireland a trecut cu bine peste o perioadă dificilă din viaţa ei. În 2015, fiica actorilor Alec Baldwin şi Kim Basinger s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din California. Ea a spus atunci că a luat această decizie pentru a-şi rezolva "anumite traume emoţionale".

Potrivit site-ului contactmusic.com, citat de Mediafax, modelul s-a internat la SOBA Recovery Center din Malibu, o clinică specializată în tratarea dependenţei de droguri şi alcool. Mai multe publicaţii americane au scris că Ireland Baldwin s-a internat cu scopul de a primi tratament contra "petrecerilor excesive".


"Petrecere intensivă. Ha! Ha! Se pare că sunt la dezintoxicare pentru am participat la petreceri intensive. Aşadar, voi fi discretă pentru o vreme şi poate voi primi puţin iaurt îngheţat", a scris ea pe Twitter. În ciuda acestui mesaj ironic, Ireland Baldwin a confirmat faptul că a început un program de dezintoxicare de două săptămâni în acea clinică, notează Mediafax.

"M-am internat la SOBA pentru două săptămâni, cu scopul de a evada pentru o vreme. Nu prea sunt o petrecăreaţă, dar sunt aici pentru a rezolva anumite traume emoţionale şi pentru a primi terapia intensivă de care am nevoie pentru a-mi reveni", a adăugat ea.


Kim Basinger şi Alec Baldwin s-au despărţit în anul 2000 şi au finalizat divorţul doi ani mai târziu. Baldwin s-a căsătorit în iunie 2012 cu Hilaria, cu care are trei copii.

Considerată una dintre cele mai frumoase actriţe din lume în anii '80 - '90, Kim Basinger a fost una dintre fetele Bond, în "Niciodată să nu spui niciodată" (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery. Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din "9 săptămâni şi jumătate", "Batman" şi "L.A. Confidential", pentru care a primit premiile Oscar şi Globul de Aur.



Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro