Kelly Clarkson crede că o palmă la fund e necesară ca să se facă respectată atunci când fiica ei nu o ascultă
Artista care a suferit o tulburare alimentară în adolescenţă consideră că acel moment a fost o perioadă neagră din cariera sa, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Credeam că singura cale de scăpare este să renunţ", a spus ea, povestind că făcea des exerciţii fizice pentru a-şi menţine silueta: "Mi-am distrus genunchii şi tălpile, pentru că tot ceea ce făceam era să-mi pun căştile şi să alerg. Eram tot timpul în sala de sport."


Kelly a dat asigurări că acum nu mai este preocupată de greutatea sa. "Nu sunt obsedată de greutatea mea, ăsta e probabil unul dintre motivele pentru care alţii au o problemă cu asta", a spus ea într-un interviu publicat în 2015 de REDBOOK. "Doar unii se nasc slabi şi au un metabolism excelent, iar eu nu-s aşa. Aş vrea să am un metabolism mai bun. Întotdeauna vrei să ai ceea ce are altul", a adăugat cântăreaţa.

Născută pe 24 aprilie 1982 în Fort Worth, Texas, Kelly Brianne Clarkson este cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi autoare de cărţi de copii. A devenit cunoscută în 2002, după ce a câştigat primul sezon al emisiunii "American Idol", succes care i-a adus un contract cu casa de discuri RCA Records. Single-ul ei de debut, "Before Your Love/A Moment Like This", a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100 şi a devenit cel mai bine vândut single din SUA în acel an. Ulterior, în 2003, artista şi-a lansat albumul de debut, "Thankful", care s-a situat pe locul I în topul Billboard 200.


Pentru cel de-al doilea album al ei, "Breakaway" (2004), Kelly Clarkson a ales un stil mai aproape de pop rock. Acesta s-a vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume şi i-a adus artistei două premii Grammy.

Însă, cel de-al treilea album al său, "My December" (2007), a generat un conflict între artistă şi casa de discuri, din cauza stilului său mai "întunecat", compania refuzând să-l promoveze la capacitate maximă, relatează News.ro.

Cariera cântăreţei Kelly Clarkson a revenit pe o pantă ascendentă după lansarea celui de-al patrulea album, "All I Ever Wanted" (2009). Artista a mai lansat patru albume: "Stronger" (2011), "Wrapped in Red" (2013), "Piece by Piece" (2015) şi "Meaning of Life" (2017).


Kelly Clarkson a vândut peste 25 de milioane de albume şi 36 de milioane de single-uri în întreaga lume. Cântăreaţa a primit numeroase premii, între care se numără trei premii Grammy, trei MTV Video Music Awards şi patru American Music Awards.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro