11
Kate Middleton l-a fascinat pe Tom Cruise: Ducesa a renunțat la reguli și a purtat o rochie mulată la premiera filmului „Top Gun: Maverick”
Divertisment · Vedete / 20.05.2022

Kate Middleton a atras atenția tuturor la premiera filmului „Top Gun: Maverick”, care a avut loc la Londra. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, a uimit printr-o ținută foarte sexy, complet diferită de look-ul său obișnuit, conservator.

Soția Prințului William a purtat o rochie neagră cu umerii goi și o croială strânsă pe corp, care îi punea în evidență formele și corpul perfect tonifiat. O creație Roland Mouret, rochia are un preț de 2700 de lire.


Rochia mulată este complet diferită de piesele vestimentare pe care Ducesa le alege de obicei. Viitoarea Regină a Angliei poartă în general ținute conservatoare, cu rochii și fuste ce depășesc nivelul genunchilor, cu o croială largă de tip A sau croială dreaptă.

Miranda Holder, stilistă care colaborează cu vedetele, a declarat pentru Daily Mail că ținuta purtată de Kate este „în mod clar mult mai sexy” decât restul look-urilor cu care ne-a obișnuit.

„Este o mișcare îndrăzneață, iar Ducesa de Cambridge a executat-o la perfecție”, a declarat specialista.

„Kate știe cum să folosească factorul glamour, dar look-ul de seara trecută a fost departe de ținutele sale precedente și în mod special mult mai sexy”, a adăugat stilistul.

„Rochia era foarte strâmtă, punând în evidență formele de invidiat ale lui Kate, care a arătat pur și simplu senzațional. Rochia cu umerii goi, în stil Bardot, i-a evidențiat în același timp decolteul. Toate acestea, în combinație cu coafura cu păr perfect drept, dat după urechi, în locul cocurilor sale clasice, a adăugat o nouă dimensiune stilului său”, a mai spus Holder.

Rochia purtată la premiera filmului Top Gun este una dintre cele mai îndrăznețe ținute purtate vreodată de Kate Middleton.

Ea a completat outfit-ul cu un clutch Alexander McQueen în valoare de 2300 de lire și cercei cu diamant Robinson Pelham, care costă 10.500 de lire, potrivit Daily Mail.

Kate s-a simțit în elementul său pe covorul roșu, pozând alături de vedetele din cel mai nou film Top Gun, inclusiv starul producției, actorul Tom Cruise.



Acesta a făcut un gest cavaleresc care i-a adus multe laude pe rețelele de socializare. Cruise i-a oferit mâna lui Kate, atunci când Ducesa a urcat scările. Cei doi au discutat și au râs împreună, starul de la Hollywood părând fascinat de viitoarea Regină a Angliei.



Nu este prima dată când Kate atrage atenția unui star de cinema. La premiera filmului „No Time To Die” din seria James Bond, ea a atras priviri admirative din partea lui Daniel Craig. Actorul britanic, care i-a complimentat rochia strălucitoare, a fost surprins de paparazzi privind-o cu admirație pe Kate. „Arătați minunat!”, i-a spus starul Ducesei de Cambridge, care părea mai veselă ca niciodată.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro