Johnny Depp acuză Hollywood-ul că l-a pus pe lista neagră din cauza scandalului cu fosta soție, Amber Heard
Divertisment · Vedete / 23.08.2021

Starul susține că ultimul său film este boicotat de cinematografele americane din cauza unei probleme din viața lui personală.

Chiar daca si-a recapatat libertatea, Johnny Depp nu-si gaseste linistea dupa divortul palpitant de Amber Heard. Actorul american acuza ca ultimul lui film, „Minamata”, nu este distribuit in salile de cinema din Statele Unite si ca a fost trecut pe lista neagra la Hollywood. Depp crede ca boicotul impotriva lui a fost impus din cauza scandalului provocat de procesul cu fosta sotie, Amber Heard.

„I-am privit in ochi pe acesti oameni si am stabilit ca nu vom fi exploatati. Ca filmul va fi tratat cu respect. Cred ca ne-am tinut de cuvant, dar ceilalti nu si l-au respectat pe al lor”
, a declarat actorul in varsta de 58 de ani intr-un interviu publicat sambata de cotidianul britanic The Times.

Povestea umbrita de scandal


Compania media americana MGM a achizitionat drepturile de distribuire ale filmului in octombrie anul trecut si initial a stabilit lansarea acestuia in cinematografe pentru data de 5 februarie 2021, insa aceasta a fost amanata. Un reprezentant al MGM a explicat pentru The Post ca decizia a fost impusa de evolutia pandemiei si ca nu a fost stabilita o alta data de lansare.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro