Jessica Simpson, însărcinată a treia oară: Vedeta va avea o fetiță

Vedete / 19.09.2018

Cântăreața care a devenit designer a făcut anunțul pe Instagram. Ea mai are o fată și un băiat.

Designerul de modă în vârstă de 38 de ani a anunțat miercuri că așteaptă al treilea său copil. "Această fetiță ne va face o familie de cinci. Nu puteam fi mai fericiți decât să vă anunțăm această binecuvântare a vieții", a scris Jessica Simpson pe Instagram. Ea a postat pe rețeaua de socializare două imagini din momentul în care a anunțat sexul bebelușului și în care apar cei doi copii ai săi jucându-se cu baloane roz.

Jessica Simpson are un băiat, Ace Knute, în vârstă de cinci ani, și o fiică, Maxwell Drew, în vârstă de șase ani, cu Eric Johnson. Acesta a fost fotbalist profesionist şi a jucat din 2001 până în 2008 pentru San Francisco 49ers, apoi s-a transferat la New Orleans Saints. Jessica și Eric s-au căsătorit în urmă cu patru ani.


Artista a mai fost căsătorită cu cântăreţul Nick Lachey, între 2002 şi 2006. Ea a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan.

Jessica Simpson a declarat în mai multe rânduri că cea mai mare fericire a sa este să fie mamă. "Să fiu mamă este cea mai bună șansă și provocare cu care am fost binecuvântată în această viață", a declarat ea pentru Us Weekly, adăugând că învață multe lucruri de la copiii săi: "Chiar acum copiii mei sunt faza asta uimitoare în care eu îi ascult fără să-i judec și ei mă învață multe. Acești copii inocenți mă învață atât de multe despre viață."


În 2014, Jessica Simpson a fost desemnată de casa de modă Victoria's Secret cea mai sexy mămică din lume.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro