Jennifer Lopez strălucește în costum de baie la 49 de ani

Vedete / 17.09.2018

Vedeta a postat pe Instagram două imagini în care arată senzațional. Ea s-a pozat într-un costum de baie portocaliu și pare mai tânără cu 20 de ani.

Mai are un pas până la pragul celor 50 de ani, dar J Lo continuă să înfrunte trecerea timpului și să rămână tânără. Foarte ocupată cu activitatea sa muzicală, artista a găsit puțin timp și pentru a se relaxa, înainte de show-ul pe care urma să-l susțină duminică la Las Vegas.

Artista s-a pozat într-un costum de baie portocaliu, dintr-o piesă, care îi venea perfect. Cu un decolteu amplu și celebrul ei posterior la vedere, Jennifer Lopez și-a pus ochelarii de soare și parcă s-a întors în timp, pe vremea când avea 30 de ani.


Într-o altă imagine publicată pe Instagram, cântăreața stă întinsă pe spate și privește spre camera foto, de data aceasta fără ochelarii de soare. Bronzată și cu un ruj roz strălucitor, J Lo arată senzațional.

Jennifer s-a pozat înainte de a susține unul dintre ultimele sale concerte din cadrul seriei "All I Have" de la Las Vegas. Contractul ei a început în 2016 și a cuprins 120 de recitaluri, din care au mai rămas doar șapte după cel de duminică seară. Ultimul show în Las Vegas este programat pe 29 septembrie, scrie
Daily Mail.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro