Jennifer Lopez arată fabulos la aproape 50 de ani și nu se sfiește să-și declare mândria
În interviul acordat pentru ediția din decembrie a revistei InStyle, Jennifer Lopez a vorbit și despre mariajul cu actorul Ben Affleck. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor producției "Gigli", iar de atunci el i-a fost mereu alături, jucând și în clipul piesei "Jenny From The Block". Când Affleck a cerut-o de soție, dăruindu-i un inel cu diamant roz, interesul care s-a abătut asupra cuplului a atins paroxismul. "Era mai rău atunci. A fost o nebunie", a declarat ea. "Acum măcar pot să vă arăt puțin cine sunt. Atunci credei orice citeai într-un tabloid. De multe ori nu era ceva adevărat sau era un adevăr la a treia mână", a adăugat cântăreața.


Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 - ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 - iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 - aprilie 2012. Ea a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din showbiz, precum rapperul P. Diddy.

La sfârşitul lunii mai 2014, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali. În prezent, Jennifer Lopez are o relaţie cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez (41 de ani).


Cu reședința în Las Vegas, unde susține o serie de spectacole, cu aparițiile televizate în show-ul "Shades Of Blue" și cu roluri în filme, cel mai recent fiind "Second Act", vedeta mai apare în show-ul "World Of Dance" și filmează și pozează pentru campanii de promovare. Jennifer spune că pentru ea e ceva normal să aibă multe angajamente și este obișnuită să funcționeze în regim de multitasking: "Nu înțeleg de ce nu poți să fii actriță și cântăreață și dansatoare în același timp. Așa a început toată afacerea asta. Divertisment! Și de ce să nu fii și o actriță de comedie dar și una de dramă? Ok, unii nu le pot face pe amândouă. Dar dacă unii pot, să-i lăsăm!", a spus ea pentru InStyle.


Jennifer Lopez s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcom-ul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Şi-a lansat albumul muzical de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 80 de milioane de exemplare. Ea este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri.




Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro