Jennifer Lopez arată mai bine acum 10 ani și chiar 20 de ani
Artista a combinat dieta cu un program intens de exerciţii fizice. În aprilie, ea l-a angajat pe antrenorul Marco Borges, printre ai cărui clienţi se numără Beyoncé, Jay Z, Gwen Stefani, Shakira şi Pharrell Williams.

Timp de şase ore pe zi, Jennifer Lopez a făcut exerciţii sau a dansat. Asta nu înseamnă, spune ea, că este obsedată de fitness. "Nu sunt o fanatică a exerciţiilor. Nu-mi plac, dar dansez mult pentru concerte, iar asta mă ajută", a explicat ea."Mă simt mai bine când sunt în formă şi am grijă de mine. Dacă vrei ca alţii să te iubească, trebuie să mai întâi să te îngrijeşti pe tine", a explicat J Lo.


După despărţirea de dansatorul Casper Smart, vedeta şi-a luat un răgaz pentru a reflecta, dar surse citate de presa americană susţin că ea caută deja un alt partener, în persoana fostului concurent de la show-ul "Dancing with the Stars", Leah Remini.

În ultimele două săptămâni, cântăreaţa, care are la activ trei divorţuri, a fost văzută flirtând până în zori, într-un club de noapte, cu dansatorul de origine rusă Maxim Şmerkovski, după concertul pe care ea îl susţinuse în Connecticut, relatează Daily Mail. "Sunt genul de om căruia nu-i place să fie singur", mărturisea artista, în ianuarie, pentru Us Weekly, autointitulându-se "o monogamistă în serie".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro