Jennifer Lawrence și-a găsit perechea: El o va duce la altar - FOTO

Vedete / 06.02.2019

Actrița în vârstă de 28 de ani a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, Cooke Maroney, directorul unei galerii de artă din New York.

Câștigătoarea premiului Oscar și Cooke Maroney s-au logodit după o relație discretă de opt luni. Un reprezentant al actriței a confirmat informația marți, după ce Cooke i-a oferit acesteia un inel cu o piatră imensă, cerând-o de soție. Data nunţii nu a fost încă stabilită, relatează Daily Mail.

Vestea cea mare vine după ce Jennifer și Cooke au fost văzuți într-un local din New York, unde actrița purta inelul de logodnă. Un martor a povestit pentru Pager Six că era evident faptul că ei sărbătoreau ceva. "Era un inel cu o piatră uriașă. Păreau că sărbătoreau ceva, iar oamenii i-au observat și vorbeau despre ei. Inelul era remarcabil. Au stat într-un colț. Ea purta o rochie neagră drăguță cu picățele albe", a povestit sursa citată.


Jennifer și Cooke s-au cunoscut prin intermediul celei mei bune prietene a actriței, Laura Simpson, și erau împreună de opt luni. Cooke lucrează la galeria de artă Gladstone din New York și a mai fost angajat la prestigioasa galerie Gagosian.
Potrivit Daily Mail, el s-a integrat foarte bine la New York, deși a crescut într-o zonă rurală, petrecându-și copilăria la ferma din Vermont a familiei sale. Tatăl lui era dealer de obiecte de artă în Manhattan înainte ca familia să se retragă la țară.


Jennifer și Cooke au preferat să-și țină relația secretă. Actrița l-a cunoscut pe logodnicul ei la câteva luni după ce s-a despărțit de regizorul Darren Aronofsky (49 de ani), în noiembrie 2017, cu care a avut o relație de un an. Diferența de vârstă dintre ei a avut un rol important în această despărțire, dar și faptul că, așa cum a mărturisit Jennifer, vorbeau numai despre munca lor.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro