Jamie Campbell Bower
Divertisment · Vedete / 17.11.2009

JAMIE CAMPBELL BOWER (Caius) este una dintre cele mai stralucite tinere vedete britanice, cu niste perspective nemaipomenite.

JAMIE CAMPBELL BOWER (Caius) este una dintre cele mai stralucite tinere vedete britanice, cu niste perspective nemaipomenite. In prezent, filmeaza London Boulevard dupa un roman cu acelasi nume, scris de Ken Bruen. Aceasta drama reprezinta debutul regizoral al lui William si spune povestea unui criminal eliberat pe cuvant, care se implica intr-o relatie cu o tanara actrita retrasa. Jamie va juca rolul baiatului alb, alaturi de o distributie remarcabila care ii include pe Kiera Knightley, Colin Farrell si pe Ray Winstone.


Jamie a terminat de curand filmarile la The Twilight Saga: New Moon, continuarea francizei cu un succes enorm Twilight, adaptate dupa romanele lui Stephanie
Meyer. in The Twilight Saga: New Moon, joaca rolul lui Caius, liderul clanului de vampiri Volturi, alaturi de o distributie ce ii include pe Robert Pattinson si pe Kristen Stewart. Anul urmator il vom putea vedea in rolul lui Gellert Grindelwald in Harry Potter and the Deathly Hallows. Cea de-a saptea si ultima parte a seriei lui J.K. Rowling continua calatoria magica a lui Harry Potter si a prietenilor lui la Hogwarts, ducand la mult asteptata infruntare finala dintre Harry Potter si dusmanul lui, lordul Voldemort. Filmul include o serie de vedete precum Emma Thompson, Jim Broadbent si Michael Gambon.


In ciuda unei cariere scurte pana acum, Jamie poate adauga deja o serie de filme apreciate in palmaresu sau. Si-a facut debutul cinematografic in musicalul gotic Sweeney Todd and the Demon Barber of Fleet Street ("Sweeney Todd: Barbierul diabolic din strada Fleet"), jucand un rol principal, alaturi de Johnny Depp, Alan Rickman si de Helena Bonham Carter. Filmografia lui mai include filmul lui Guy Richie RocknRolla, cu Gerard Butler si cu Thandie Newton, precum si Winter in Wartime al lui Martin Koolhoven.


Pe langa cariera cinematografica, Jamie incepe sa se faca cunoscut si pe micile ecrane. Va fi vazut in continuare in noua adaptare a serialului de televiziune din 1960 "The Prisoner", cu Hayley Atwell si cu sir Ian McKellen, care urmeaza sa fie lansat in Statele Unite la sfarsitul acestui an, pe AMC. In 2007, a fost foarte apreciat pentru portretizarea lui Douglas in serialul marca BBC "The Dinner Party".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro