Hugh Jackman a postat un selfie pe Instagram şi un mesaj emoţionant pentru soţia lui
În 2015, cei doi au declarat că mariajul lor a rezistat atât de mulţi ani datorită angajamentului lor de a-şi creşte copiii şi înţelegerii de a nu sta prea mult timp despărţiţi, chiar dacă amândoi au un program încărcat. "Deb a avut o regulă: să nu stăm despărţiţi mai mult de două săptămâni", a explicat Jackman, precizând că a învăţat, încă de la începutul relaţiei, să spună "da" la tot ceea ce soţia sa îl roagă.


După ce rolurile din francizele de mare succes "X-Men" şi "Wolverine" i-au adus celebritatea, actorul a vorbit despre efectul pozitiv pe care soţia lui l-a avut asupra carierei sale. "Familia şi Deb s-au sacrificat pentru mine. Sunt ambiţios", a spus el în ianuarie pentru publicaţia australiană Who.

Anul trecut, Jackman a făcut încă o declaraţie de dragoste, spunând la "Ellen Degeneres Show" despre soţia lui: "Ea este cel mai mare lucru care mi s-a întâmplat şi e din ce în ce mai bine."

Menţionând că soţia lui l-a susţinut de-a lungul carierei, chiar şi înainte ca el să se bucure de succesul de astăzi, starul a dezvăluit şi care este sloganul lui preferat: "O soţie fericită înseamnă o viaţă fericită".

Câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", Hugh Jackman, are reputaţia unui actor talentat, notează Mediafax. El a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing", şi romantice - "Australia" (2008), notează Mediafax. Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna", "Bomba zilei/Scoop" şi în filmele din franciza "Wolverine".


Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.


Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro