Hollywood: Top 7 tatuaje penibile ale vedetelor. Vezi ce modele au ales!

Scarlett Johansson
Zilele trecute, actriţa în vârstă de 27 de ani şi-a îmbogăţit colecţia de tatuaje cu unul nou. Scarlett a mers la atelierul unui cunoscut artist parizian şi l-a rugat să-i aplice un model care speră să-i aducă noroc. Vedeta şi-a ridicat apoi bluza pe stradă, dezvăluind noua sa "achiziţie": o potcoavă!

Vedeta are mai multe tatuaje în diferite părţi ale corpului. La începutul acestui an, ea a dezvăluit un tribut adus New York-ului - un tatuaj în formă de brăţară pe încheietura mâinii drepte. Scarlett şi-a făcut apoi un tatuaj şi pe interiorul mâinii stângi, un soare care răsare deasupra mării, în timp ce pe glezna dreaptă are două cercuri întretăiate, într-unul dintre acestea fiind înscrisă litera A.
  • Marius, duminică, 02.12.2012 02:04
    vai de voi

    Lil Wayne e plangacios? Toate tatuajele lui au un sens si o poveste desteptilor. Si acele lacrimi tatuate, cred ca cel care a scris articolul nu ar rezista nici macar la jumatate din acea durere. Ganditi si voi inainte sa scrieti !

  • ..., vineri, 30.11.2012 16:00
    ...

    Nu ca as vrea sa fiu rautacioasa, insa nu numai ca nu ati putut copia numele corect al lui Mark WAHLBERG, dar...nici macar sa nu stiti ca se scrie IISUS???

  • Silvia, joi, 29.11.2012 21:48
    Nu este scris corect

    In primul rand se scrie Bieber nu "Biber" si Iisus nu "Isus".Daca tot ne dam destepti sa ne dam pana la capat!:)

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro