Hollywood: Top 5 transsexuali celebri
Vedete / 07.05.2011
Concursurile de frumuseţe organizate pentru transsexuali aduc în prim plan frumuseţi nebănuite. Pe lângă acestea, talentele deosebite ale unora a atras atenţia asupra acestei comunităţi, iar dacă mai punem la socoteală şi alegerea unor copii de vedetă să-şi schimbe sexul, nu este de mirare că tot mai mulţi transsexuali sunt vedete în toată puterea cuvântului. Iată câteva dintre ele:
  • Deea, marţi, 10.05.2011 16:25
    :-&

    Mda.....si mie mi se face rau cand ii vad.Mai ales pe "barbatul insarcinat".Intai a fost femeie apoi si-a facut operatie si a devenit barbat, iar apoi, de parca nu era de ajuns a mai si facut un copil.Mie mi se pare de neconceput o astfel de idee .Si pe deasupra nu cred ca acel copil este intr-adevar sanatos pentru ca oricat de multe interventii chirugicale ar face , placenta nu este la fel ca la o femeie.Si imi este chiar mila de acel copil pentru ca atunci cand va fi mare si va merge la scoala toti copiii vor rade de el.Si nu stiu ce a vrut acest barbat sa demonstreze pana la urma.

  • Eleonore, sâmbătă, 07.05.2011 16:13
    Trans..

    Mie imi produc greata asemenea personaje..Si la noi in Ro se fac astfel de schimbari pe banii Casei de asigurari de sanatate..RUSINE!! Sa faca ce vor dar pe banii lor!!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro