Hollywood: 5 vedete ghinioniste în dragoste

Jennifer Aniston

Unul dintre divorţurile care au făcut vâlvă la Hollywood este cel dintre Jennifer Aniston şi Brad Pitt. Deşi divorţul se zvoneşte că a fost provocat de aventura actorului cu Angelina Jolie, Jen a declarat că problemele din mariajul lor au apărut din cauza nesiguranţei şi instabilităţii sale, cauzate de divorţul părinţilor ei.

După eşecul din căsnicia cu Brad, timp de peste 5 ani, Jennifer nu a reuşit să aibă o relaţie stabilă. După divorţ, Aniston a avut trei relaţii cunoscute de scurtă durată - cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer. În prezent, actriţa pare a-şi fi găsit liniştea alături de actorul Justin Theroux. După atâtea relaţii eşuate Aniston susţine că nu şi-a pierdut speranţa în iubire, ci dimpotrivă, caută să înveţe din greşeli.
  • LittleMissSunshine, marţi, 25.10.2011 17:57
    wtf??

    Daca au divortat inseamna ca sunt distruse??Au trecut si ele printr-o perioada mai grea,asa cum avem si noi "ocazia"cateodata". Fericirea nu consta in a avea o relatie.Si Jennifer Aniston pare sa fie exemplul ideal-este singura si se simte foarte bine.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro