Hollywood: 5 vedete cu pasiuni de groază

Cristiano Ronaldo se epilează... singur

Da, pentru femei este un lucru normal, chiar de bun simţ. Pentru bărbaţi însă este puţin diferit. Cei mai mulţi se sperie de aceste proceduri, considerându-le dureroase şi, de cele mai multe ori, nefolositoare. Nu şi fotbalistul Cristiano Ronaldo care a declarat chiar că e pasionat de metodele de epilat. Ciudată pasiune pentru un bărbat, nu?
  • Rose, marţi, 29.11.2011 09:47
    ****

    De unde aţi inventat că Johnny Depp colecţionează păpuşi? Într-adevăr, când fiica sa, Lilly Rose, era mai mică, se juca împreună cu ea cu păpuşile Barbie, pentru a-i face plăcere-se ştie că este un tată deosebit de afectuos - asta nu înseamnă că le colecţionează pentru el! Se vede că sunteţi în pană de subiecte!

  • Dyutza_003, luni, 28.11.2011 20:25
    Buna

    Johnny Depp...papusi?!! lol :D N-am stiut.

  • yukako666, luni, 28.11.2011 18:46
    pasiuni ciudate...

    chiar ciudate pasiunile astea,da. dar fiecare are cate o pasiune(macar). in capul fiecarui om pasiunea lui i se pare normala sau macar demna d acceptat. aceste genuri d pasiuni au anumite proveniente... pasiunea lu angelina jolie probabil sa nascut din intrebarea perfect normala: ce este moartea? si apoi ,interesand-o subiectul,sa documentat. astfel a capatat o pasiune. nu gasesc nimic morbid in asta. mi se pare cv normal

  • onutta21, luni, 28.11.2011 09:41
    ****

    chiar ciudate pasiunile astea

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro