Hollywood: 5 vedete care au înfiat deşi n-ar fi meritat

Nicole Kidman

În timpul mariajului de 11 ani, Tom şi Nicole Kidman au adoptat doi copii: Bella, acum 18 ani, şi Connor, 16 ani. Cei doi actori s-au despărţit, iar acum au copii biologici - Tom o are pe Suri, iar Nicole pe Sunday şi Faith Margaret şi cei doi copii înfiaţi par a fi uitaţi. În presă apar doar fotografii ale vedetelor însoţite de copiii biologici. În prezent, cei doi copii locuiasc la Los Angeles împreună cu tatăl lor, Tom Cruise
  • adda, miercuri, 03.08.2011 15:26
    RECTIFIC

    Un articol fara nici un sens si bazat pe lucruri nefondate. Nu inteleg de ce nu au dreptul sa adopte?! Unele din vedete au o anumita varsta si poate s-au gandit ca ar fi timpul sa aiba un copil fie el si adoptat. Si ce anume nu ii face parinti buni?Ai auzit despre ei ca sunt maltratati??!!sau ca nu sunt crescuti bine?? FOARTE PROST ARTICOLUL,NU MERITA CITIT!! ACESTA NU E JURNALISM. HALAL.

  • adda, miercuri, 03.08.2011 15:22
    SERIOS???

    Un articol far nici un sens si bazat total pe lucruri nefondate. Nu inteleg de ce nu au dreptul sa dopte? Unele din vedet au o anumita varsta si poate s-au gandit ca ar fi timpul sa aiba un copil fie el chiar si adoptat. Si ce anume nu ii face parinti buni? Ai auzit despre ei ca sunt maltratati?!?!! sau ca nu sunt crescuti bine?!! FOARTE PROST ARTICOLUL,NU MERITA CITIT!! ACESTA NU E JURNALISM.HALAL!!!

  • criss, miercuri, 03.08.2011 01:50
    ????

    ok, nimic nou. si totusi, de ce nu meritau sa adopte??... ff urat subiectul articolului si, mai ales, complet nejustificat; presupuneri, zvonuri, barfe si gata cauzele/motivele. numai ca jurnalismul adevarat se bazeaza pe fapte adevarate, nu pe supozitii si afirmatii hazardate, clar rauvoitoare.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro