Hollywood: 5 cele mai dure bătălii pentru copii. Află cine a câştigat!

Cei trei copii ai starului Michael Jackson
S-au împlinit 3 ani de când Regele Muzicii Pop a murit, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Decesul starului a avut loc cu doar câteva săptămâni înaintea revenirii sale pe scenă, într-o serie de 50 de concerte pe care urma să le susţină.

Decesul acestuia a dat startul şi luptei pentru avere şi pentru custodia celor 3 copii care au rămas fără părinte, luptă care nu s-a terminat nici până în ziua de azi. Deşi mama artistului a devenit tutorele copiilor, fraţii lui Michael Jackson încă încearcă fiecare să obtina custodia şi, odată cu ea, o bună parte din averea megastarului.

Mama lui Michael Jackson a recâştigat recent tutela celor trei copii, decizie luată de un tribunal din Los Angeles. Bunica va împărţi custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce femeia de 82 de ani a fost dată dispărută. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenţa acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoţii săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, a fost la o staţiune.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro