Hollywood 2013: 10 vedete implicate în scandaluri celebre. Cine a dat-o în bară?

Amanda Bynes, transformare incredibilă
Are 27 de ani şi în spate o carieră de succes în actorie care i-a adus aprecierea a milioane de oameni din toate colţurile lumii. Din păcate însă, viaţa actriţei a luat o turnură urâtă, tânăra ajungând de nerecunoscut. Ca şi alţi copii minune ai Hollywood-ului, Amanda Bynes se confruntă cu dependenţa de droguri şi alcool care i-au adus în 2013 numeroase probleme cu justiţia.

Actriţa ajunge în atenţia presei fiind arestată pentru posesie de droguri, dar şi pentru că acuză un poliţist de hărţuire. "M-a plesnit peste vagin. Hărţuire sexuală. O chestie gravă", scria Amanda Bynes pe o reţea de socializare. După câteva săptămâni, actriţa a fost internată pentru o evaluare psihologică după ce a aprins un foc în curtea unei case. Potrivit poliţiştilor care au ajuns la locul incidentului, pantalonii actriţei au luat foc, iar căţelul acesteia a fost acoperit cu benzină. Amanda a fugit de la locul faptei şi a fost descoperită încercând să-şi spele căţelul în baia angajaţilor unui magazin din apropiere.

În plus, drogurile îi dau şi halucinaţii actriţei. Apropiaţii vedetei susţin că au văzut-o în numeroase rânduri vorbind doar cu ea însăşi. "Făcea comentarii, îşi punea întrebare o şi răspundea singură. Când te aşteptai mai puţin, izbucnea într-un râs isteric. Asta s-a întâmplat de mai multe ori în timpul sesiunii de antrenament", a povestit un martor. Şi nu este singurul care atrage atenţia asupra stării deplorabile a Amandei. Vecinii actriţei susţin că au surprins-o de mai multe ori având conversaţii lungi cu obiecte neînsufleţite.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro