Hollywood 2013: 10 vedete implicate în scandaluri celebre. Cine a dat-o în bară?

Brittany Murphy: otrăvită din greşeală sau ucisă?
Deşi au trecut patru ani de la moartea frumoasei actriţe Brittany Murphy, cazul decesului nu a fost nici până în prezent complet elucidat. Dacă iniţial se stabilise că decesul survenise accidental, în urma unei combinaţii periculoase de medicamente, dar şi din cauza anemiei şi a pneumoniei, recent a apărut o nouă ipoteză. Actriţa, care a fost găsită moartă la numai 32 de ani în locuinţa ei din Los Angeles, s-ar fi stins din viaţă din cauza intoxicării cu otravă de şoareci. Această teorie este susţinută de rezultatele unui nou raport toxicologic.

Părintele actriţei a trimis mostre din părul fiicei sale pentru o analiză independentă care a detectat 10 metale grele, într-o concentraţie de zece ori mai mare decât nivelul acceptat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Aceste metale se găsesc în concentraţii mari în otrava de şoareci, pesticide şi insecticide.

Mai mult, tatăl actriţei susţine că aceasta a fost otravită de spioni guvernamentali, ca răzbunare pentru sprijinul pe care l-a dat unui informator din cadrul serviciilor secrete. Angelo Bertolotti crede că fiica sa era sub supravegherea unor agenţi guvernamentali, care îi ascultau telefonul şi o terorizau, după ce şi-a exprimat în public sprijinul pentru un informator din cadrul Departamentului de Securitate Naţionala, Julia Davis. Davis a confirmat că Brittany a fost persecutată după ce şi-a arătat sprijinul pentru ea. Aceasta a fost declarată drept terorist intern, după ce a făcut publice mai multe breşe de securitate care permiteau teroriştilor să patrundă pe teritoriul american, prin mituirea unor oficiali, pe vremea când lucra ca grănicer în California.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro