Hollywood: 10 scandaluri care au marcat anul 2012. Vezi cine a avut probleme!

Toni Braxton, acuzată de escrocherie
Cântăreaţa americană, care a solicitat în 2010 să fie plasată sub incidenţa legii falimentului, a fost acuzată în  acuzată că i-a transferat fraudulos soţului ei suma de 53.490, cu scopul de a evita achitarea unor datorii către creditorii ei.Potrivit unor noi documente depuse în justiţie, Keri Lewis, soţul cântăreţei, de care aceasta s-a separat, a primit o sumă cu cinci zerouri de la aceasta, după ce autorităţile au pus sechestru pe averea artistei, cu scopul de a putea să asigure plata creditorilor.

Persoanele care administrează procedura de declarare a falimentului cântăreţei l-au dat în judecată pe Keri Lewis pentru a recupera acea sumă.

Toni Braxton a solicitat, în octombrie 2010, printr-o procedură judecătorească, să fie plasată sub incidenţa legii falimentului, susţinând că datoriile sale, constând în facturi neachitate şi împrumuturi nerambursate, se ridică la o sumă cuprinsă între 10 milioane de dolari şi 50 de milioane de dolari.

Agentul de presă al artistei americane a declarat pentru TMZ: "Toate plăţile făcute lui Lewis înainte ca Toni Braxton să solicite declararea falimentului au fost trasferuri de fonduri legale, reprezentând cheltuieli personale şi de afaceri".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro