Heidi Klum nu e cel mai bun model: Vedeta, pozată în timp ce fuma pe plajă

Vedete / 19.11.2017

Vedeta nu este cel mai bun exemplu pentru tinerele care aspiră la cariera de model. Ea a fost fotografiată în timp ce fuma pe o plajă din Caraibe.

La 44 de ani, Heidi Klum continuă să rămână un etalon în modelling şi o sursă de inspiraţie pentru tinerele care vor să-şi clădească o carieră în acest domeniu. Însă nu tot ce face ea e un exemplu de urmat, lucru valabil pentru toate supermodelele care domină industria în acest moment - fiecare are câteva slăbiciuni pe care şi le admite, le cultivă şi le ţin sub control.

Despre Heidi se ştie că uneori se lasă pradă ispitei de a mânca un hamburger, o felie ori două de pizza sau de a bea o bere. Atât timp cât orice "derapaj" este plătit cu vârf şi îndesat încă din ziua următoare prin exerciţii fizice intense şi o dietă nemiloasă, un pas greşit este acceptabil. Dar vedeta merge mai departe şi îşi aprinde şi câte o ţigară, ceea ce e contraindicat pentru plămânii şi pentru sănătatea tenului ei.


Heidi a fost surprinsă fumând pe o plajă din Caraibe, unde a filmat împreună cu concurentele din show-ul al cărei gazdă este, "Germany's Next Top Model". În calitate de mentor al fetelor care visează să-i calce pe urme, supermodelul nu şi-a pus problema dacă n-ar fi mai bine să se abţină şi să-şi aprindă ţigara altădată. Înconjurată de tinerele concurente, Heidi a vorbit cu ele, s-a distrat bălăcindu-se puţin în apa oceanului, s-a plimbat de colo-colo, păşind pe nisipul fin, şi a tras cu nesaţ câteva fumuri.


Îmbrăcate în bikini albi, concurentele impresionate de supermodelul german au încercat să reproducă unele din poziţiile ei într-o şedinţă foto, relatează cotidianul britanic Daily Mail, care a publicat în exclusivitate imaginile făcute de paparazzi în care Heidi fuma.

Grupul a filmat pe o plajă din Republica Dominicană unul dintre primele episoade ale show-ului german de televiziune. A fost prezent şi Thomas Mayo, membru al juriului. După ce şi-au schimbat ţinuta, concurentele au filmat o altă scenă, scrie ziarul citat.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro