Actriţa americană a făcut faţă provocării lui Tatum şi a băut toată tăria pe care acesta i-a turnat-o în pahar
Halle Berry a dezminţit luna trecută speculaţiile potrivit cărora ar fi însărcinată, apărute în presă după o apariţie pe covorul roşu la o gală caritabilă, notează Daily Mail.

În martie, actriţa a stârnit valuri de reacţii pozitive în mediul online, după ce a publicat o fotografie în care apare într-o bluză transparentă, care îi lasă sânii la vedere. "Eu, când cineva îmi spune că vine în vizită şi are snacks-uri", a scrie ea lângă imaginea de pe Instagram.


Halle Berry s-a despărţit în 2015 de al treilea ei soţ, actorul francez Olivier Martinez, după un mariaj care a durat doi ani. Cei doi un fiu în vârstă de patru ani.

Actriţa americană a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001-2005. Ea a avut apoi, în perioada 2005-2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.

Halle Berry a câştigat premiul Oscar pentru un rol principal, în 2002, graţie evoluţiei sale din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball".



Foto: Daily Mail, Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro