Gustul amar al iubirii: Susan Sarandon, părăsită de iubitul mai tânăr pentru altă sexagenară

Vedete / 01.09.2015

Actriţa americană (68 de ani) are inima frântă după ce Jonathan Bricklin a început să se întâlnească cu nepoata lui Pablo Picasso, în vârstă de 64 de ani.

Ea - 68 de ani, el - 38; relaţia dintre Susan Sarandon şi Jonathan Bricklin a sfifat imposibilul din prima zi, dar actriţa americană a fost convinsă că va reuşi să surmonteze diferenţa mare de vârstă. Şi cu toate astea, momentul despărţirii tot a venit. După șase ani, el a părăsit-o, iar ceea ce e mai dureros abia urma: dacă ar fi lăsat-o pentru o femeie mai tânără ar fi fost explicabil. Însă, potrivit New York Daily News, Jonathan a început să se vadă cu Marina Picasso, fiica marelui pictor, mai tânără cu doar patru ani decât Susan. Iar asta doare mai rău.


Susan Sarandon l-a cunoscut pe starul de reality show Jonathan Bricklin într-o călătorie cu mașina în Chile, în 2010, apoi au deschis împreună o sală de tenis de masă la New York.

Cei doi s-au despărţit în luna martie. Au rămas în relaţii apropiate, iar în iunie, ei au fost văzuţi împreună la o expoziţie, unde actriţa l-ar fi prezentat pe Jonathan drept iubitul ei, notează Daily Mail.

"Susan plânge şi acum după Jonathan. S-au regăsit de curând, apoi el a plecat la Paris ca să se vadă cu Marina", a declarat o sursă pentru publicaţia citată.


Aceeaşi sursă a mai spus că Susan şi Marina Picasso se cunosc, iar între nepoata lui Picasso şi Jonathan ar fi mai mult decât o relaţie sentimentală: ea are de gând să investească în clubul de surf indoor pe care îl deţine Bricklin.
  • O baba, marţi, 01.09.2015 19:47
    89 89

    Lasa, ca-si gaseste baba alta prostituata masculina, are balta peste, bani sa fie.

  • NEMESIS, marţi, 01.09.2015 17:18
    GERONTOFILUL

    N-ați mai văzut tineri oportuniști care vânează babe bogate?

  • Linus, marţi, 01.09.2015 10:53
    Gustul amar al prostiei

    Când te-ncurci cu un dobitoc suporti consecintele. Mai ales daca ai 60+ ani si te crezi tinerica. La vârsta aia nu exista dragoste cu unul mai tânar care alearga dupa cururi.

  • revol, marţi, 01.09.2015 10:33
    cea mai ce ?

    Mi-e scarbaDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Albescu Andrei, marţi, 01.09.2015 08:03
    doi oameni

    Susan Saradon si Marina Picasso - doua femei remarcabile.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro