Frumoasa Kitty Spencer, surpriza de la nunta regală: Cum a reuşit nepoata Prinţesei Diana să iasă în evidenţă

Vedete / 23.05.2018

Lady Kitty Spencer a ieşit în evidenţă la nunta regală. Pe lângă frumuseţea sa naturală, unul dintre atuurile ei a fost machiajul care a costat 640 de euro.

Apariţia nepoatei Prinţesei Diana a atras atenţia, sâmbătă, la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle şi a fost comentată pozitiv în presă şi pe reţelele de socializare. Potrivit ziarului britanic Daily Mail, tânăra care a amintit izbitor cu Lady Di datorează o mare parte din aprecierile primite unei echipe talentate de machiaj care a folosit nu mai puţin de 18 produse pentru a-i realiza un look impecabil.

În vârstă de 27 de ani, Kitty a lucrat ca model şi a apărut în cea mai recentă campanie Dolce & Gabbana, aşadar este perfect familiarizată cu cele mai noi tendinţe vestimentare şi din domeniul cosmeticii. Ea a purtat la nunta regală o rochie verde Dolce & Gabbana cu motive florale pictate şi o pălărie de aceeaşi culoare, semnată de Philip Treacy, accesorizându-şi ţinuta cu bijuterii Bulgari. Rochia s-a asortat cu cea pe care a purtat-o mama ei, Victoria, notează cotidianul citat.  Machiajul a costat aproximativ 640 de euro şi a fost realizat de o echipă condusă de make-up artista Sarah Jane Wai. Aceasta a aplicat mai întâi pe tenul tinerei un primer Wonder Glow în valoare de 44 de euro şi un filtru Hollywood Flawless de 35 de euro peste care a dat fond de ten Magic Foundation (37 de euro) şi Light Wonder (încă 37 de euro). Apoi, Sarah a folosit un corector The Retoucher 2 Fair (39 de euro) pentru a şterge imperfecţiunile.


Pentru ca machiajul să reziste de-a lungul întregii zile, ea a folosit pudra Flawless Finish (39 de euro), care previne strălucirea excesivă. Conturul de pe obraji a fost creat cu Hollywood Light Wand (39 de euro), Hollywood Contour Wand (39 de euro) şi Filmstar bronze & glow (56 de euro), iar pentru un aspect de roz natural Sarah a aplicat fardul Cheek to Chic in First Love (35 de euro).Sprâncenele tinerei au căpătat conturul perfect cu Legendary brow in Linda (21 de euro), iar pentru formă şi culoare Sarah a apelat la Brow lift in Rita (26 de euro).


Totodată, Sarah a folosit un tuş de ochi Rock n Kohl eyeliner in Barbarella Brown (22 de euro) şi un rimel Legendary Lashes (29 de euro). Pentru culoare, ea a aplicat crema Eyes to Mesmerise in Jean (25 de euro) şi Bigger Brighter Eyes in Exagger Eyes (44,50 euro).
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro