Famke Janssen și-a distrus fața cu operațiile estetice: Vedeta are chipul malformat - FOTO

Vedete / 28.02.2019

Actrița în vârstă de 54 de ani pare de nerecunoscut față de cum arăta cu câteva luni în urmă. Operațiile estetice i-au schimbat dramatic chipul.

Cu părul lung și strălucitor, cu ochii negri și picioarele lungi, fostul model a fost mereu o frumusețe naturală, dar se pare că aceste atuuri nu i-au fost de ajuns. Operațiile estetice pe care Famke Janssen le-a făcut în ultimii ani au început să-i modifice tot mai evident figura, iar la cea mai recentă apariție publică a fost aproape de nerecunoscut.

Vedeta din "Taken" și "X-Men" a fost fotografiată marți la Londra, iar chipul ei era vizibil malformat de intervențiile estetice pe care le-a suferit de curând. Cu pielea întinsă, fără niciun rid, dar cu pomeții și obrajii umflați care i-au mișcorat ochii, Famke avea o figură "înghețată" și era departe de aspectul său obișnuit din urmă cu câteva luni.


Îmbrăcată cu un taior roșu, vedeta a preferat să se încalțe cu o pereche de sneakerși albaștri, care contrastau cu ținuta sa. Ea a fost fotografiată când a ieșit la plimbare cu o prietenă, scrie Daily Mail.

Absolventă a Universității Columbia, Famke nu mai are o relație după ce în anul 2000 a divorțat de scriitorul și regizorul Kip Williams, fiul arhitectului Tod Williams, după un mariaj de cinci ani.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro