14
Eminem, susținut de fiicele sale la concertul din pauza Super Bowl: Hailie și Alaina sunt mândre de tatăl lor
Divertisment · Vedete / 14.02.2022

Eminem a susținut un recital în pauza Super Bowl, cea mai importantă competiție sportivă din Statele Unite. Rapperul a fost urmărit din tribune de fiicele sale, Hailie și Alaina.

Citește și: 
Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Casele ieftine construite de Brad Pitt pentru victimele uraganului Katrina sunt de nelocuit


Starul american a urcat pe scena Stadionului SoFi din Los Angeles alături de alte staruri ale muzicii rap, precum Dr. Dre, 50 Cent, Mary J. Blige, Kendrick Lamar și Snoop Dogg. 



Cea de-a 56-a ediție a Super Bowl, cel mai așteptat eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii, a fost câștigată de Los Angeles Rams, fiind al doilea trofeu din istoria echipei. Show-ul de la pauza Super Bowl a devenit deja o tradiție și reprezintă un moment de interes maxim pentru publicul american.


Hailie, în vârstă de 26 de ani, a postat pe Instagram câteva imagini, precum și video-uri pe Instagram Story din seara celui mai important eveniment sportiv al anului din Statele Unite..

Într-una dintre imagini, Hailie apare în tribunele VIP ale stadionului, sprijinită de balustrada din sticlă. „Sunt aici pentru show-ul din pauză, îl susțin pe Stafford”, a scris Hailie, făcând referire la Matthew Stafford, unul dintre jucătorii Los Angeles Rams, a cărui soție a fost operată recent pentru îndepărtarea unei tumori pe creier.


În momentul în care tatăl său a urcat pe scenă, Hailie a postat câteva video-uri pe Instagram Story cu recitalul acestuia. Eminem a cântat „Lose Yourself”, melodia care i-a adus un premiu Grammy și un premiu Oscar în anul 2002.

În prezent, fiica lui Eminem este fashionistă recunoscută, fiind urmărită de peste 2,2 milioane de followeri pe Instagram. Ea a fost o persoană publică încă din copilărie, deși nu a avut prea multe apariții media. Tatăl său a compus câteva piese inspirate de ea, printre care „Hailie's Song”, lansat în 2002, „Mockingbird”, din 2004, precum și cel de-al nouălea album al rapperului, lansat în anul 2017. 

Hailie a vorbit de-a lungul timpului despre relația apropiată cu tatăl său, în vârstă de 49 de ani. „Bineînțeles că suntem foarte apropiați”, a declarat tânăra în 2018 pentru Daily Mail.



Și Eminem și-a lăudat fiica: „Sunt foarte mândru de ea”, a spus el anul trecut în cadrul podcastului Hotboxin realizat de fostul boxeor Mike Tyson. „Când mă gândesc la realizările mele, acesta este probabil lucrul de care sunt cel mai mândru - faptul că am fost capabil să cresc copii”, a declarat rapperul, pe numele său real Marshall Mathers.


Alaina, în vârstă de 28 de ani, le-a oferit fanilor o serie de imagini și filmulețe din tribuna VIP. Ea a venit însoțită de logodnicul său, Matt Moeller, și a postat o fotografie în care apare alături de Hailie. 


Alaina și Hailie sunt verișoare, dar din punct de vedere legal sunt surori, Alaina fiind adoptată de Eminem. Ea a fost crescută de Eminem și de fosta sa soție, Kim Scott. Alaina este fiica biologică a surorii gemene a lui Kim, dar a fost adoptată de rapper în anul 2002 după ce mama ei, Dawn, a devenit dependentă de droguri. Dawn a murit în ianuarie 2016, la vârsta de 40 de ani, în urma unei supradoze de heroină. Ea a trăit pe străzi timp de doi ani.

Eminem a vorbit despre relața lui cu Alaina în 2004, la doi ani după ce a adoptat-o. „Nepoata mea face parte din viața noastră încă de când s-a născut. Eu și Kim am crescut-o, a locuint împreună cu noi oriunde am fi fost”, a declarat el.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro