Emilia Clarke, pe patul de spital, după una din operațiile dificile pe care le-a suportat
Recuperarea medicală a avut loc cu câteva săptămâni înainte să înceapă filmările pentru cel de-al doilea sezon din celebrul serial. Vedeta le-a spus producătorilor despre gravele probleme de sănătate, dar a decis să nu facă publică vestea.

Clarke a mai avut simptome secundare, precum oboseala, în timpul filmărilor următoarelor două sezoane din "Game of Thrones", dar şi în timpul unor apariţii pentru spectacole pe Broadway, New York.


Actriţa a mai trecut printr-o intervenţie chirurgicală în 2013, care a eşuat şi i-a provocat o hemoragie cerebrală aproape fatală. Ea a fost supusă unei a treia operaţii chirurgicale, în timpul căreia i s-a implantat şi o placă de titan şi care i-a lăsat o cicatrice imensă. Clarke a mărturisit că atunci când a fost nevoită să stea încă o lună în spital a simțit că-și pierde speranța și a suferit de anxietate și de atacuri de panică, adăugând că se simțea ca o umbră a propriei sale persoane.


Ulterior, actriţa s-a recuperat complet, iar acum își amintește cu greu multe episoade din acea perioadă pentru că a încercat să le blocheze în mintea ei. Dar încă își amintește că era convinsă că va muri și că problema ei va deveni cunoscută. Când un reporter a întrebat-o despre operație, la șase săptămâni de atunci, în urma unui articol publicat de National Enquirer, Emilia Clarke a negat, dar a simțit că venise timpul să vorbească despre asta și a înțeles că a avut norocul de care puțini se bucură de a avea un nivel de îngrijire excelent, scrie
Daily Mail.

Întrebată dacă această experiență dură i-a schimbat modul în care privește viața, actrița a răspuns: "M-a îngrozit aproape tot timpul. Îmi dorec să pot sta aici și să pot spune: <<Da, a fost ca un salt din avion!>>. Dar am făcut <<Game of Thrones>>, ceea ce e tot una", a glumit ea. "Pentru tot restul vieții tale, știi cât de norocos ești", a subliniat actrița.

Cunoscută pentru rolul din serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", Emilia Clarke a mai avut apariții apreciate în filme precum "Terminator Genisys", "Me Before You/ Înainte să te cunosc" şi "Solo: A Star Wars Story/ Solo: O Poveste Star Wars".




Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro