Elizabeth Reaser
Divertisment · Vedete / 17.11.2009

ELIZABETH REASER (Esme) s-a impus cu repeziciune drept una dintre cele mai promitatoare actrite de la Hollywood datorita talentului ei natural, prezentei izbitoare si energiei inepuizabile.

ELIZABETH REASER (Esme) s-a impus cu repeziciune drept una dintre cele mai promitatoare actrite de la Hollywood datorita talentului ei natural, prezentei izbitoare si energiei inepuizabile. Reaser a fost nominalizata în 2007 la Premiile Independent Spirit, la categoria "Cea mai buna actrita", pentru rolul din drama Sweet Land, si a primit o nominalizare la Premiile Emmy pentru aparitia ca Ava, in "Grey's Anatomy" ("Anatomia lui Grey"), impartind o nominalizare la Premiile SAG cu partenerii de platou, la categoria "Cea mai buna distributie".


A fost vazuta de curand la televizor in rolul principal al Bellei Bloom in serialul de succes, marca CBS, "The Ex List". In lungmetraje, a fost mama clanului Cullen , in filmul de succes Twilight ("Amurg"). Reaser va putea fi vazuta in continuare in filmul lui Peter Callahan Against the Current, alaturi de Joseph Fiennes si de Justin Kirk.


Sweet Land, in regia lui AN Selim, spune povestea unei femei pe nume Inge (Reaser), care calatoreste din Norvegia în Minnesota, în anii '20, pentru a-l intalni pe barbatul care i-a fost scris sa-i fie sot. Revista Variety a descris interpretarea ei "... o intruchipare a fortei, a umorului si a senzualitatii", iar The Los Angeles Times a scris: "Putine actrite domina camera cu atata autoritate ca Reaser in acest film."


Filmografia ei mai include filmul Mariei Maggenti Puccini for Beginners ("Puccini pentru incepatori"), care a fost selectata pentru a intra in competitie la editia din anul 2006 a Festivalului de Film Sundance si care a deschis editia din 2006 a Festivalului Outfest Film; filmul lui Ed Burns Purple Violets, alaturi de Debra Messing, Selma Blair, Burns si Donal Logue; The Family Stone ("Familia Stone"); filmul lui Marc Forster Stay ("Ramai cu noi"); The Believer, alaturi de Ryan Gosling; Mind the Gap ("Risc pentru viata"); Shut up and Sing; si 13 Conversations about One Thing ("13 conversatii despre fericire"). Productiile de televiziune la care a participat includ drama "Saved", alaturi de Tom Everett Scott, si aparitii in serialele "Law & Order: Criminal Intent" si "The Sopranos" ("Clanul Soprano").


Reaser a urmat cursurile Scolii Julliard. In prezent, isi imparte timpul intre New York si Los Angeles.

Citeste in continuare

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro