După nuntă, o altă provocare: Angelina Jolie se gândește să intre în politică!

Vedete / 05.11.2014

Actrița a mărturisit că mariajul cu Brad Pitt i-a schimbat viața și că nu refuză ideea unei cariere politice pentru a se implica mai eficient în campaniile umanitare.

A trecut vremea când Angelina Jolie scandaliza presa și publicul cu fanteziile ei sexuale și cu aventurile prin care trecea cu ușurința unei starlete preocupate să trăiască clipa. Actrița americană s-a maturizat, iar relația cu Brad Pitt, încununată cu nunta din acest an, a propulsat-o la un alt nivel, în care activitățile umanitare sunt mai importante decât evenimentele mondene. Iar acum, Angelina mărturisește că e pregătită să facă pasul spre o treaptă superioară.

Într-un interviu care va fi publicat în ediția din decembrie a revistei Vanity Fair, actrița a dezvăluit că se gândește la o carieră politică pentru a valorifica mai bine activitatea sa umanitară. "Când te implici în activitățile umanitare, ești conștient că trebuie să ții cont de politică. Pentru că dacă chiar vrei să faci o schimbare majoră, atunci ai o mare responsabilitate", a spus protagonista din "Maleficent". "Dar, sincer, nu-mi dau seama în ce rol aș fi mai de ajutor", a adăugat ea, dând de înțeles că încă își evaluează viitorul.


Vedeta a vorbit și despre căsătoria cu Brad Pitt, din luna august, fără îndoială evenimentul monden al anului. Ea a spus că acum viața se simte altfel și că "e drăguț" să fie soț și soție.
  • kiki, joi, 06.11.2014 09:33
    tare...

    Daca o nunta e o provocare....pai cum ar fi sa impodobeasca bradul,sau sa culeaga trandafiri din gradina?!

  • bob, joi, 06.11.2014 09:29
    se plictiseste...

    Ce sa mai faca si ea,daca simte imboldul,ca Udrea ?! (singurul aspect in care se pot compara)

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro