Dosar Eva: Vedetele din România discută politică. Vezi cu cine țin!

Oana Zăvoranu vrea să scape de Băsescu

Fană declarată a președintelui Senatului, Crin Antonescu, vedeta TV a declarat că vrea ca Traian Băsescu să fie suspendat și înlocuit de "feblețea" ei.

După ce a cochetat cu politica, în calitate de membră a PRM, Oana Zăvoranu nu are rețineri în a-și exprima punctul de vedere despre situația actuală. Ea a declarat recent pentru ziarul Ring că vrea ca șeful statului să fie înlăturat de la putere: "Este ceea ce trebuia să se întâmple de mult! Nu fac politică, dar pot spune, în premieră, că am o mare febleţe politică de ani buni: Crin Antonescu, pe care îl plac enorm. Şi cred că simpatia e reciprocă, pentru că am fost anunţată că a vorbit foarte frumos despre mine la o emisiune TV. Deci e de bine!".

Și mama Oanei, Mariana Zăvoranu, este de părere că Traian Băsescu trebuie să plece de la Cotroceni. "Să se ducă mai repede de unde a venit! Spun asta pentru că mă gândesc, în primul rând, la viitorul Oanei. Şi sunt cu adevărat patriotă, nu la mişto!", a spus aceasta.

  • TeBULESCU, luni, 09.07.2012 03:02
    La cate e badea cu voiculescu.....

    ....normal ca daca altu' are o alta parere, gibonu asta de salajan il injura si balacareste, atat de e aservit varanului cu platosa. El traieste sa il balacareasca pe Baselu si toti care au o alta parere decat a lor, a antenistilor minjiti de banii lu Felix.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro