Dosar Eva: 8 femei celebre din România care arată senzațional la 40 de ani

Tania Budi investeşte mult în imaginea ei

La 44 de ani, vedeta acorda o atenie deosebită felului în care arată şi este de părere că orice femeie poate arăta bine, indiferent de posibilităţile financiare.

Tania a mărturisit că a apelat la injecţiile cu Botox şi acid hialuronic, însă ea se declară împotriva operaţiior estetice, pentru acestea deformează. "Acord foarte mult timp îngrijirii mele corporale. Orice gest de îngrijire... fie că este vorba despre spălatul pe dinţi foarte atent sau despre igiena corpului... necesită timp. Atunci când eşti îngrijită şi aranjată, parcă te simţi extraordinar de bine şi ai un grad mai ridicat de încredere in tine", a declarat vedeta pentru site-ul adpm.ro.

Fosta prezentatoare TV consideră că o femeie poate arăta bine indiferent de banii de care dispune. "Investesc mult în imaginea mea, dar am un sfat pentru fetele care au ca scuză faptul că nu dispun de posibilităţi financiare si de aceea nu afişează un aspect îngrijit. Nu ai neapărat nevoie de mulţi bani pentru a-ţi păstra imaginea curată, îngrijită. Spre exemplu, dacă nu ai bani de manichiură, poţi să înveţi cu uşurinţă să ţi-o faci tu acasă, singură. În ceea ce priveşte tenul, deşi nu există creme ieftine... sunt alte metode de îngrijire. Eu una nu cred în creme, ci în hidratare, atât din interior, cât şi din exterior, într-o alimentaţie echilibrată", a mai spus Tania.

Vedeta recunoaşte că nu e uşor să te menţii cu atâtea tentaţii. "Am şi eu momentele mele în care mi se face poftă să mânânc lucruri interzise, precum tocătură, prăjeli, sarmale, însă am grijă să nu fac din asta un obicei. Este important să te gândeşti că nu trebuie să bagi în tine alimente despre care ştii şi despre care ai auzit de la oameni specializaţi că îţi dăunează, în primul rând din punct de vedere al sănătăţii, iar apoi din punct de vedere al aspectului fizic", a declarat Tania.

  • rodica, luni, 06.05.2013 12:32
    poza

    Pacat de decor si atentie mai mare la detalii pentru ca daca talpa sandalelor era curata.....fotografia era reusita ....

  • Valeria, duminică, 28.04.2013 23:15
    Sunt de acord

    Dupa varsta de 40, e greu sa te mentii tanara..era de asteptat ca majoritatea sa aiba interventii estetice, si nu sunt de condamnat pentru asta. si eu am fost la o consultatie la dr. Silvia Stanculescu-Vasalos ca sa-mi spuna ce optiuni am, vreau sa-mi fac un binemeritat cadou in prag de 50

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro