Dosar Eva. 8 cupluri de vedete care au divorțat în primele 6 luni din 2013

Gabriela Cristea și Marcel Toader au făcut o afacere din divorțul lor
Cei doi și-au tranformat despărțirea într-un spectacol de prost gust, încurajați de televiziunile care au plătit pentru a scoate rating și profit din povestea lor. 
 
Fosta prezentatoare TV şi Marcel Toader s-au prezentat joi la Oficiul Stării Civile din Sectorul I al Capitalei, pentru finalizarea divorţului. Ei au venit separat, fiecare cu maşina lui, iar dacă alte vedete, chiar în ziua despărţirii, au dat semne că au rămas în relaţii bune, cei doi au fost distanţi, nu au schimbat nici o vurbă între ei şi au refuzat să discute şi cu presa.
După oficializarea divorțului, Cristea și Toader s-au întrecut în a demonstra la televiziuni cât de bine o duce fiecare pe cont propriu, ca beneficiari ai unor numere de striptease. 

Iar acum, banii, căci ei sunt mai presus de orice în ziua de azi. Conform cotidianului Libertatea, Marcel Toader ar fi semnat un contract cu o televiziune de prim rang, care i-ar fi oferit câte 10.000 de euro pe lună, pentru dezvălui toate picanteriile căsniciei eşuate. 10.000 ori trei luni, cât s-a lungit "telenovela", egal 30.000 de euro.
La rândul ei, Gabi Cristea s-a descurcat chiar mai bine, ea negociind, cu o altă televiziune importantă, un contract şi mai bănos: 5.000 de euro pe lună salariu, timp de opt luni, cât va dura noua emisiune în care va fi distribuită începând din toamnă.
În total, 40.000 de euro, la care se mai adaugă, graţie apariţiilor siropoase de la TV, dinainte de divorţ, încă 10.000 de euro. Cu totul, 50.000 de euro, scrie Libertatea.
Categoric, unii se pricep la afaceri: faci o investiție în nuntă, apoi exploatezi la maximum divorțul!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro