Dosar Eva. 8 cupluri de vedete care au divorțat în primele 6 luni din 2013

Claudiu Bleonț, divorțat și tătic la 54 de ani
Actorul s-a despărțit de soția lui, regizoarea Andra Negulescu, după un mariaj de 12 ani. Căsnicia lor a trecut, în 2012, printr-un episod delicat, în momentul în care Nadine l-a acuzat de hărţuire sexuală. Bleonț a fost susținut atunci de soția lui.
 
Actorul a uimit când a recunoscut că, după separarea de Andra Negulescu, în ianuarie, în sufletul lui şi-a făcut loc o nouă dragoste, Iulia. "Nu am vrut să şochez, dar mi s-a întâmplat tot timpul acest lucru", a mărturisit Claudiu Bleonţ la Kanal D. "Viaţa e o desfăşurare misterioasă, o creştere la care suntem chemaţi toţi...a cărei evoluţie ne scapă, pentru că nu avem parametri şi că, pe acest drum, eşti însoţit de fraţi şi surori. Pe parcursul relaţiei ne-am regăsit în situaţia de a nu ne mai putea împlini", a spus actorul.
 
Bleonț a anunțat și că va deveni tătic. "Fosta mea soţie a aflat acum că voi deveni tată", a mai dezvăluit artistul în vârstă de 54 de ani.
 
Iulia, mama viitorului copil, este cea de-a patra dragoste intensă a lui Claudiu Bleonţ. Actorul a mai fost căsătorit cu Irina Tapalagă, iar în anul în care a divorţat de aceasta s-a căsătorit cu regizoarea Beatrice Rancea, de care apoi s-a despărțit pentru a o lua de soție pe Andra Negulescu. "Am rămas împreună şi cu Irina. Am rămas împreună şi cu Beatrice", a vorbit actorul despre fostele iubiri din viaţa sa, mărturisind că nu se gândea deloc că viaţa sa ar putea lua o astfel de turnură. Bleonţ a adăugat că relaţia cu fosta soţie se încheia atunci când a început relaţia cu actuala sa parteneră, care îi va dărui un copil.
Acesta a mai spus şi că cele mai multe lucruri le-a învăţat din divorţuri, pentru că numai pierzând ceva ce şi-a dorit cu ardoare a putut să îl vadă cu alţi ochi şi să înţeleagă altfel lucrurile.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro