Dosar Eva. 7 vedete din România pasionate de alimentaţia sănătoasă

Andreea Raicu respectă cu sfințenie trei reguli de bază

Vedeta a devenit vegetariană în urmă cu patru ani. Ea s-a consacrat ca o sursă de încredere de sfaturi și informații în domeniul alimentației sănătoase.

Andreea Raicu era o mare iubitoare a produselor din carne, iar hotărârea ei de a deveni vegetariană i-a luat prin surprindere pe toți cei din anturajul său. "Am renunţat la carne în urmă cu patru ani şi nu mi-e niciodată poftă. În rest, mănânc absolut orice. Eram o iubitoare de preparate din carne, până şi pentru oamenii apropiaţi mie a fost un şoc să renunţ la asta", a declarat Andreea pentru emisiunea "D-Paparazzi", de la Kanal D. Vedeta TV a povestit că a trecut prin toate chinurile pentru siluetă și a încercat tot felul de diete drastice. Timp de două zile, Andreea nu a mâncat nimic, încercând să pierdă mai repede în greutate. Din fericire, a renunţat la timp, iar înfometarea nu i-a afectat sănătatea. "M-am înfometat foarte mult şi m-am chinuit, iar rezultatele nu au fost cum sunt acum. Beam apă, mâncam două frunze de salată, nu mă hrăneam. Cel mai mult am stat nemâncată două zile. Am încercat şi dieta cu ciorbă de varză. Am ţinut-o şi după cinci zile, dar am lăsat-o baltă", a povestit Andreea Raicu pentru emisiunea "D-Paparazzi".

Andreea a dezvăluit că principiul alimentar după care se ghidează este cumpătarea, alegând să fie echilibrată în loc să îşi interzică lucruri. Prezentatoarea TV a dezvăluit pentru foodstory.ro cele trei reguli de alimentaţie pe care le respectă cu sfinţenie şi le consideră esenţiale pentru sănătate: "Mănânc în fiecare zi fructe şi legume crude, mănânc trei mese pe zi şi două gustări, iar atunci când mănânc nu mai fac nici o altă activitate. E important să savurezi mâncarea şi să faci o pauză."
Ea a împărtăşit câteva dintre trucurile pe care le aplică atunci când i se face foame şi nu are timp să ia masa: ronţăie migdale, seminţe de dovleac, fistic sau seminţe de floarea soarelui în stare crudă şi nesărate. "Mănânc foarte sănătos, asta în primul rând pentru că ţin la calitatea lucrurilor pe care le dau organismului meu şi nu neapărat din teama de a nu mă îngrăşa. Mănânc tot soiul de seminţe crude, migdale, fistic - sunt bune pentru organism şi săţioase", a declarat vedeta pentru ziarul Adevărul.

  • simika, joi, 11.04.2013 09:39
    foarte multa vointa....

    Este extraordinar sa tii un asemenea regim...cred. Va dati seama cata vointa? Bravo lor si respect maxim pentru Anca Turcasiu si Oana Cusino (care nu degeaba e medic geriatru...), arata bestial, sunt un exemplu pentru mine tipele astea doua....Nu stiu daca m-as putea face vegetariana vreo data, dar din cate am auzit, la o masa, carnea trebuie sa fie garitura, nu legumele. Eu cateodata ma simt satula de carne, sa nu mai aud de ea, voua nu vi s-a intamplat? Trebuie sa luam atitudine cu alimentatia noastra pana nu e prea tarziu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro