Dosar Eva. 7 vedete din România pasionate de alimentaţia sănătoasă
Vedete / De Daniel Dumitrescu, 07.04.2013
Alimentaţia sănătoasă este un subiect important pentru multe dintre vedetele autohtone. Femeile din showbiz îşi doresc să mănânce sănătos în primul rând pentru siluetă, dar nu toate reuşesc să îndure caznele dietelor sau să reziste tentaţiilor.
Sunt însă şi vedete care au făcut o pasiune din domeniul nutriţiei şi care au acumulat suficiente informaţii şi experienţă încât pot susţine teze de doctorat pe această temă. Descoperă cum au devenit interesate de alimentaţia sănătoasă şi de ce sunt pasionate de acest domeniu!
  • simika, joi, 11.04.2013 09:39
    foarte multa vointa....

    Este extraordinar sa tii un asemenea regim...cred. Va dati seama cata vointa? Bravo lor si respect maxim pentru Anca Turcasiu si Oana Cusino (care nu degeaba e medic geriatru...), arata bestial, sunt un exemplu pentru mine tipele astea doua....Nu stiu daca m-as putea face vegetariana vreo data, dar din cate am auzit, la o masa, carnea trebuie sa fie garitura, nu legumele. Eu cateodata ma simt satula de carne, sa nu mai aud de ea, voua nu vi s-a intamplat? Trebuie sa luam atitudine cu alimentatia noastra pana nu e prea tarziu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro