Dosar Eva: 7 vedete care au fugit de acasă după scandaluri cu partenerii lor

Bahmu și Prigoană, aproape de al patrulea divorț

Pe 4 august, după o ceartă mai aprinsă cu soțul ei, Adriana Bahmuțeanu și-a luat cei doi copii și a plecat de acasă. În replică, Silviu Prigoană a depus marți la Judecătoria Sectorului 3 o cerere de încredințare a celor doi copii ai lor, Eduard și Maximus.

Adriana susține că nu știa că soțul ei a dat-o în judecată. "Ne-am certat sâmbătă de la aerul condiţionat. El voia să fie foarte frig în casă, iar mie şi copiilor ne curgeau nasurile. Pentru că era o atmosferă foarte apăsătoare în casă, mi-am luat copiii şi am plecat la un fin de-al nostru care are un hotel lângă Bucureşti. M-am gândit să îl las câteva zile singur să se liniştească cu capul, şi eu la fel. Mă şochează comportamentul lui. Silviu chiar e nebun! Cred că l-a bătut prea mult soarele în cap", a declarat ea pentru cotidianul Libertatea.
În schimb, deputatul a depus o plângere împotriva soției sale pentru părăsirea domiciliului conjugal, cerând încredințarea celor doi copii minori ai cuplului. "Adriana a plecat de acasă? Nu ştiam... Sunt în Serbia... Şi chiar dacă a plecat, e majoră, e vaccinată. Oricum, soţia mea a mai plecat de multe ori cu copiii. Nu e vorba de nici un divorţ. E doar o acţiune încadrată juridic la regimul familiei", a spus Prigoană pentru ziarul citat.

Deocamdată, cei doi nu au anunțat ce vor face mai departe. Deși politicianul a subliniat că prin acțiunea lui nu vizează divorțul, evoluția acestui scandal rămâne imprevizibilă.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit pentru prima dată în 2003. N-a fost însă o relație liniștită, pentru că într-un interval de nouă ani ei au ajuns de trei ori în fața judecătorilor, cerând divorțul. Ultima oară s-au căsătorit în 2009, chiar în ziua în care Adriana Bahmuțeanu împlinea 35 de ani.

Foto: Mediafax

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro