Dosar Eva: 7 femei celebre din România care au luat în greutate
Vedete / De Daniel Dumitrescu, 17.03.2013

Kilogramele în plus sunt un coşmar pentru orice femeie, cu atât mai mult pentru o vedetă. Fie că s-au îngrăşat după ce au născut, din cauza dietei sau a unor dereglări ale organismului, vedetele autohtone au doar două variante: fac tot posibilul pentru a slăbi sau acceptă ideea că vor deveni subiecte pentru bârfe şi tabloide.

Chiar şi Adele, care a reuşit să spargă barierele stricte ale standardelor din showbiz, a primit o remarcă dură din partea creatorului de modă german Karl Lagerfeld, cunoscut pentru stilul său, fără perdea, în care îşi spune părerile. "Reprezint majoritatea femeilor și sunt mândră de asta", a replicat cântăreața britanică, după ce designerul a spus despre ea că "e cam grasă".
Dacă așa se pune problema în showbiz-ul internațional, acolo unde fiecare cuvânt și orice gest conrtează, vă dați seama ce șanse are o vedetă în România să scape netaxată pentru că este - "ce șoc!" - grasă.

  • Belu Maria, luni, 18.03.2013 10:29
    Oana Roman

    Nu stiu daca aceste subiecte trebuie sa fie puse pe sticla. In primul rand OANA nu se prea priveste in oglinda, caci isi pune niste toale care nu o avantajeaza. Vai de ea. Au aparut prea multe neavenite pe sticla. Unde este arta adevarata.

  • pollet_a, duminică, 17.03.2013 20:17
    De ce..........?

    Cu 2-3 exceptii, restul din cele 7, de ce sunt celebritati ? Ca apar mai dezbracate, sau ca isi etaleaza ineptiile si devin ridicole (fara sa realizeze cat sunt de snoabe) ?

  • Kisuletz, duminică, 17.03.2013 16:43
    Grasa, grasa dar frumusetea nu tine doar de asta !

    Acum 3 saptamani, intr-o vineri in timp ce luam avionul am avut "ocazia " sa o vad pe Oana Roman. Era chiar foarte aproape de mine intrucat am luat acelasi avion. Ok, e grasa , dar sa se imbrace adecvat pentru greutatea si silueta ei. NU iti iei fusta scurta si iti pui niste platforme , doar pentru ca ai auzit ca poate te face mai slaba.In plus, tu mergi sa iei avionul, dar iti pui haine de parca ai pleca in club. Esti grasa, nu poti (vrei) slabi, dar macar investeste in tine pentru a arata bine. Si grasele pot fi frumoase.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro