Dosar Eva. 7 bărbați din România care au fost făcuți celebri de femei

Cornel Păsat, marea iubire a Oanei Roman

Fără relația lui cu Oana Roman, Cornel ar fi fost doar un stripper. Acum e coregraf. Băiatul frumos care se dezbrăca, pe bani, pentru femei, și al cărui nume nu prea conta, este acum, orice ar face, "fostul iubit al Oanei Roman", etichetă care nu-i strică deloc. Dimpotrivă.

Cornel Păsat şi Oana Roman s-au despărţit în 2005, după o relaţie care a durat mai bine opt ani. Ei au continuat să lucreze împreună la diverse spectacole și au o relație de amiciție.
Recent, Cornel a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care s-au despărțit a fost decizia Oanei de a avorta, după ce rămăsese însărcinată cu el. "Am trăit o parte frumoasă a vieții noastre. Oana a fost prima persoană care m-a susținut și a luptat pentru mine, a stat alături de mine până am învins toate prejudecățile. A fost o mare iubire, dacă nu era nu exista această susținere. Mie îmi plac copiii, eu mi-aș dori șase. Probabil că dacă aveam un copil lucrurile evoluau altfel. La un moment dat ceva s-a rupt și lucrurile nu au mai fost la fel. Nu contrază din ce motiv ne-am despărțit, contează că am trăit o poveste frumoasă. Au fost certuri, au fost reproșuri, chiar tensiuni, tocmai din încercarea de a ne împăca. La un moment dat m-am simțit singur în doi. Au trecut mulți ani de atunci și am păstrat doar momentele fericite cu Oana. A fost o dragoste reciprocă foarte mare", a spus Cornel la "WOWbiz".
La rândul ei, Oana Roman a explicat că au existat mai multe tentative de a reînnoda firul iubirii lor, însă încercările au eșuat. Ea a recunoscut greșeala avortului: "Vreau să spun că am făcut o greșeală imensă când am făcut avort. Era copilul lui Cornel Păsat. Din vina mea s-a întâmplat totul, eu am fost vinovată de despărțirea noastră pentru că nu l-am putut iubi cât m-a iubit el. Nu îmi doream copilul până nu aveam o carieră, o casă. Cel mai mult l-am iubit pe Cornel și Dumnezeu m-a pedepsit pentru ce am făcut. Un an de zile am stat in casa inchisa si am suferit, am facut terapie. De atunci am mai avut relații, dar nu am mai iubit pe nimeni așa cum l-am iubit pe Cornel și am înțeles prea târziu", a mărturisit Oana, cu ochii în lacrimi, la Kanal D.

  • Teodor, marţi, 05.02.2013 08:14
    ........

    Elianna, cred ca te-ai nascut dupa ultima ploaie! Cand Cabral era de mult pe ecrane, Luana era fotograf pentru diverse reviste si n-avea tangente cu televiziune, decat cel mult filmata pe la vreo petrecere. In rest, hai sa vedem cate femei au devenit celebre prin relatiile lor cu barbati! O lista nesfarsita.

  • Elianna, duminică, 03.02.2013 21:54
    Barbati propulsati de femei

    L-ati uitat pe Cabral ,care prin casatoria cu Luana (Ibaka), l-a adus pe sotul ei exotic in prim plan,ea fiind o cunoscuta prezentatoare tv.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro