Dosar Eva. 7 bărbați din România care au fost făcuți celebri de femei

Constantin Iosef, bărbatul "misterios" de care s-a îndrăgostit Teo

În martie anul trecut, când au apărut zvonuri despre noua relație a vedetei, presa încerca să obțină primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima (și mințile) lui Teo. Cu timpul, s-a aflat că acesta e un fost jucător de rugby, stabilit în Franța, în vârstă de 43 de ani, și cu doi copii.

Teo și Constantin Iosef s-au cunoscut pe Facebook, apoi el a decis să revină în România pentru a fi aproape de logodnica lui. "În urmă cu aproximativ doi ani, Teo a postat un mesaj pe reţeaua de socializare, în care dorea să afle câteva informaţii legate de un produs. Cel care i-a sărit în ajutor a fost un bărbat pe care la acel moment nu îl cunoştea. Treptat, au început să comunice din ce în ce mai mult şi să se cunoască mai bine", a povestit, în martie anul trecut, pentru ziarul Ring, o sursă din anturajul realizatoarei TV.
Bărbatul se afla pe atunci la muncă în Germania, astfel că ei au dezvoltat o relaţie la distanță. "Au vorbit câteva luni pe Facebook, până când el a venit în România şi în sfârşit s-au cunoscut faţă în faţă. Teo a fost foarte emoţionată la acel moment, mai ales că nu se aştepta ca el să fie un bărbat atât de înalt şi de robust, ei ştiindu-se până atunci doar din poze", a mai adăugat persoana citată.
Tot în martie 2012, vedeta a anunțat că se va căsători, veste care a surprins pe toată lumea la fel de mult ca și divorțul ei rapid. "Mă mărit cu un om alături de care mă văd îmbătrânind. Şi nu, nu-l «cunoaşteţi». Numele lui nu a apărut niciodată în presă legat de numele meu", declara vedeta atunci când a anunțat că se va căsători.
Teo și Constantin Iosef s-au căsătorit pe 2 iunie 2012, chiar în ziua în care ea a împlinit 44 de ani, în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc la Buftea. În decembrie, ei au anunțat că divorțează.

  • Teodor, marţi, 05.02.2013 08:14
    ........

    Elianna, cred ca te-ai nascut dupa ultima ploaie! Cand Cabral era de mult pe ecrane, Luana era fotograf pentru diverse reviste si n-avea tangente cu televiziune, decat cel mult filmata pe la vreo petrecere. In rest, hai sa vedem cate femei au devenit celebre prin relatiile lor cu barbati! O lista nesfarsita.

  • Elianna, duminică, 03.02.2013 21:54
    Barbati propulsati de femei

    L-ati uitat pe Cabral ,care prin casatoria cu Luana (Ibaka), l-a adus pe sotul ei exotic in prim plan,ea fiind o cunoscuta prezentatoare tv.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro