Dosar Eva: 12 dispariții care au șocat România în ultimii ani

Elodia e de negăsit

Moartea avocatei din Brașov a fost pronunțată oficial abia în februarie anul acesta, la cinci ani de la dispariția ei misterioasă.

Cazul Elodia a fost demarat în seara de 29 august 2007, după dispariția avocatei în vârstă de 39 de ani, și a deschis o lungă și ultramediatizată anchetă a poliției și procuraturii. Pe 8 octombrie 2007, pe fundul unei râpe dintr-o zonă împădurită, aflată între Poiana Brașov și Râșnov, au fost găsite o uniformă murdară de polițist, câteva fotografii cu Ghinescu și fiul ei, o sticluță de parfum și o pereche de mănuși cu urme de sânge, care s-a dovedit că îi aparțineau lui Cioacă. Expertiza ADN a demonstrat că era sângele Elodiei.
În ciuda indiciilor, Cioacă nu a putut fi arestat, din cauza lipsei probei principale, cadavrul. S-au organizat căutări în patru județe, în zonele Râșnov, Pârâul Rece, Predeal, în lacul Vidraru, Dragoslavele, la Rucăr, Podul Dâmboviței și Fundata-Dâmbovicioara, într-un lac din Codlea, în județele Covasna și Harghita, însă nu s-a găsit nimic. Părinții Elodiei, care îl acuză pe Cioacă, au promis o recompensă de 30.000 euro pentru găsirea fiicei lor și au angajat un detectiv particular. Conform legii, după 15 ani eventuala faptă se va prescrie, iar „dosarul Elodia” va fi clasat. În 2010, chiar de ziua fostei soții, Cioacă a fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru accesarea fără drept a mail-urilor Elodiei.
Dispariția Elodiei a fost făcută publică de postul de televiziune OTV. Subiectul a fost dezbătut în 239 de emisiuni consecutive.

  • nina, miercuri, 02.05.2012 16:12
    e crima

    sunt convinsa ca i-au turnat otrava pe gat.era terorizata de nemernicul de barbata-su.ii era frica de el.i-a bagat mana in gat si a fortat-o sa bea otrava.el a scris sms-ul ala.i-a vrut vila el si cu javra aia de ma-sa care purta rosu in ziua inmormantarii ei.a si bagat o tarfa vopsita blonda.nici nu a apucat sa se raceasca bine madalina.e crima.

  • Elena, marţi, 01.05.2012 08:44
    Madalina nu s-a sinucis !

    Distinsa Echipa "EVA", am scris si v-am tot spus - de atata amar de vreme - sa nu mai scrieti nimic despre Madalina manole, daca Dvs. va aliati unor criminali - sot & mama! daca isi taia venele; daca se spamzura; daca se arunca de la etaj; daca...; daca...; daca....., atunci era ca Dvs. si ca altii, dar cand ea - plapanda si finetea intruchipata - , a putut sa bea atata otrava, a reust, mai apoi, sa puna, si paharul in fund; a mai scris, si un SMS kmetric si s-a asezat frumusel in pozitia damei care isi expune trupul la plaja s.a.m.d., s.a.m.d, s.a.m.d - CUM, spuneti, si Dvs. CUM sa creada cineva ca s-ar fi...sinucis????????????Vom trai si veti mai auzi, si adevarul mortii suspecte a unei fiinte workaholice, dornice de viata si innebunite dupa Ingerasul ei!

  • Roxa_licious, luni, 30.04.2012 23:27
    ..

    strange world..

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro