Dosar Eva: 10 prostii scandaloase ale vedetelor din România

CRBL s-a pozat cu Coloana Infinitului între picioare

O glumă a artistului s-a transformat într-un scandal pe Facebook. CRBL şi-a cerut scuze, dar până şi fanii săi se întreabă ce naiba a fost în mintea lui când a făcut poza şi mai ales când a mai şi postat-o pe internet.

CRBL s-a pozat recent cu Coloana Infinitului între picioare, sugerând un penis în erecţie, iar imaginea postată a atras o avalanşă de critici pe contul lui de Facebook. “Ce dezamăgire, chiar nu se mai poate comenta după poza asta... păreai a fi un tip isteţ... eronat... te-a prostit <<vedetismul>> şi pe tine sau poate soarele te-a ars prea tare pe chelie... în fine, de-a dreptul pueril", a scris un bărbat sub imaginea respectivă.
"RUŞINEEEEEE! bătaie de joc de opera de artă!! Asta a ajuns coloana infinitului pt unii? JALNIC!"
, este părerea unei alte persoane.
“Cerebel fără creier... fără obraz... de unde nu e nici Dumnezeu nu cere... E un monument închinat eroilor neamului... ăia au murit ca să poată să-şi bată joc un cocalar d'ăsta... merge şi pentru un spot publicitar în turism <<veniţi la noi în ţară să vedeţi cum retardaţii fac mişto de monumente>>", a menţionat altă persoană.
Altcineva a fost mai dur: "Eşti un nesimţit, îţi baţi joc de o capodoperă, de un simbol naţional. Dacă nu ai pic de jenă şi postezi pe reţele de socializare faimosul tău falus, te poţi considera un ratat perfect!".
Greşeala lui CRBL a picat cum nu se poate mai prost, el fiind unul dintre cei mai simpatizaţi artişti din România, cu peste 160.000 de fani pe Facebook, şi cu o imagine de tătic simpatic, construită în seria de reclame pentru Vodafone.
După câteva zile, CRBL şi-a cerut scuze. El a postat un mesaj-scuză pe pagina sa de Facebook, precedat de câteva versuri despre mândria de a fi român. "Cred că îmi doresc să schimb multe în ţara asta măcar pentru viitorul Alesiei şi departe de mine gândul de a întina numele şi moştenirea lăsată de marele BRÂNCUŞI. Dacă am greşit, sunt şi eu om. S-arunce piatra cine n-are vină!", a scris cântăreţul.

  • micky, marţi, 24.07.2012 14:24
    CRBL

    trebuia sa tzina poza pt. Crbl ...dar asta e cultura romanilor

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro