Dosar Eva. 10 personaje celebre din România care au vrut să se sinucidă

Bianca Brad: "O înţeleg perfect pe Mădălina Manole!"

Fosta Miss România a vrut să-și ia viața după ce a pierdut a doua sarcină. Bianca Brad a spus că înţelege foarte bine prin ce a trecut Mădălina Manole.

"Toate se adună şi simţi că nu mai poţi. Vezi că nimeni nu mai are nevoie de tine, deşi tu vrei şi poţi să faci multe. O înţeleg perfect pe Mădălina! Este cumplit, nu încercaţi să o înţelegeţi, pentru că ce a simţit numai ea ştie", a declarat Bianca în 2010, în emisiunea "Răi, da' buni", de la Antena 2.

"Îmi făcusem şi eu un plan, îmi pusesem acea mască socială, care mă ajuta să ascund disperarea prin care treceam, am şi acum lucrurile pe care le pusesem în ordine pentru ca fiul meu, Luca, să le găsească după ce eu nu voi mai fi fost. Eu am fost deturnată de la această hotărâre pe care o luasem, pentru că am început să citesc despre depresie, să-mi dau seama ce mi se întâmplă. Gândul la Luca m-a ţinut în viaţă", a mărturisit ea.

"Şi la mine a fost un cumul de factori care s-au strâns, n-am mai spus niciodată până acum asta, nimănui: după ce am pierdut-o pe Ema, am suferit îngrozitor pentru că băieţelul meu mă respingea. Aveam o nevoie uriaşă de dragoste, iar el, probabil, simţindu-mi durerea, se proteja respingându-mă. Faptul că eram respinsă de copilul pe care-l mai aveam în viaţă a fost acea picătură care m-a făcut să gândesc la sinucidere. Am fost foarte, foarte singură, Dumnezeu mă lăsase baltă, aşa simţeam atunci, fără să ştiu că El mă susţine, aşa cum aveam să-mi dau seama ulterior. Voiam să mă sinucid într-un mod foarte rapid, am căutat pe internet modalitatile de suicid <<cu succes>> 100%. Studiam ce metodă să abordez ca nu cumva să ratez sinuciderea, în halul ăsta eram. N-am ales o zi anume, voiam să se întâmple cât mai repede. Băieţelul meu m-a simţit tot timpul, deşi încercam să par normală, dar n-am spus nimănui că am de gând să fac lucrul ăsta. N-a simţit nimeni gândul sinucigaş", s-a destăinuit fostul model.

"Depresia e o boală foarte parşivă, ai momente în care totul este ok, după care ceva se întâmpla şi cazi din nou. După ce-mi planificasem să las totul ok, ordine în urma mea, am accceptat să vorbesc despre asta şi am primit mii şi mii de mesaje de la oameni care au trecut prin aşa ceva şi, dintr-o dată, viaţa mea a căpătat un sens, ca printr-o minune. Acum îmi dă putere ceea ce fac prin organizaţia <<Ema>>, a devenit viaţa mea, astfel încât viaţa mea profesională a căzut pe planul al doilea. Am înţeles că totul are un rost, că există Dumnezeu, că El este acolo, dar trebuie să-L laşi să te ajute", a mai spus Bianca.

  • Irene, joi, 08.11.2012 10:07
    Viata

    Nu-mi vine sa cred cind vad cita rautate este in oameni.Nu mai exista compasiune?Domnul Nastase a avut o clipa de ratacire,caci nu se explica altfel de ce un barbat de stat,politician (care a avut multe functii in stat si a reusit sa faca lucruri bune pt. Romania,o fi facut si rele ca nimeni nu-i perfect,)a avut asa o slabiciune sa incerce sa-si ia viata in preajma familiei care cred ca il iubeste si il apreciaza,asa dupa cum sunt multi cetateni de-ai nostrii care regreta ca in 2004 l-au ales pe cel rau ,si nu pe Dl. Nastase. Romania nu ar fi pierdut atit, poporul nu si-ar fi pierdut speranta intr-o viata mai buna,ca acum.Sunt convinsa ca aceasta condamnare cu executare ne pune iar la colt,ca pe un popor lipsit de educatie si care se bucura de raul altuia.Majoritatea politicienilor care se afla in fruntea bucatelor,se ling pe miini si-si fac averi personale.Unii chiar nesimtiti cred ca noi nu vedem cind ne buzunaresc si fura din banii publici.Domnul Nastase nu trebuie sa se supere ca a fost condamnat,caci are el destule bube in cap dar nu a putut fi dovedit.Dar acum dupa ce iese cred ca ar fi de bun simt sa urmareasca un jurist ca el pe toti adversarii lui care fura din banul public,si cum este un jurist de marca sa infiinteze un ong care sa se ocupe cu aducerea in fata justitiei,si recuperarea sumelor furate de la dusmanii lui.IA-LE BANII SI SA VEZI CE O SA PLINGA,MAI MULT DECIT DACA II ARESTEZI. .

  • rozi, luni, 25.06.2012 10:52
    ??????

    Gasiti o poza , macar cu o picatura de singe? Sau, l-au spalat, l-au pieptanat, si l-au schimbat ( de haine) si dupa aceea l-au dus la spital, ...???????? JENANT !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro