Dosar Eva. 10 imagini amuzante pe care le-au postat vedetele în acest an

Bijou, cu păsărica la vedere

Cunoscută drept cântăreața fără chiloți, Bijou a promis că va publica o fotografie specială, care le va închide gura cârcotașilor.

Elena Turcu a devenit celebră după ce TVR a încasat o amendă de 10.000 de lei, ea fiind acuzată că nu ar fi purtat chiloți pe sub rochie, iar secvențele au putut fi văzute la o oră neadecvată. După ce a devenit ținta unui val de critici și ironii, Bijou a făcut o promisiune. "Pentru că am tot fost acuzată că am apărut cu păsărica la vedere, asta fiind o mare crimă în ochii unor <<moraliști>>, m-am decis să le arăt... că nu am nimic de ascuns: în 3 zile de acum voi publica o ședință foto, extraordinar de frumoasă după umila mea părere, în care nu m-am ferit să pozez cu păsărica la vedere! Acum să-i mai văd ce scriu!", a scris ea.
În termenul stabilit, Bijou s-a ținut de cuvânt și a postat câteva fotografii surprinzătoare. "Iată pozele cu păsărica la vedere...:)) urmează și altele! sper să vă placă!", a scris ea pe Facebook. Unele persoane au găsit amuzantă ideea acestei ședințe foto, alții au fost de părere că asta este singura ei cale de a se face cunoscută.

  • TeBULESCU, joi, 30.05.2013 03:35
    Tot frumoasă

    ANTONIA â, e frumoasă şi când se strâmbă.......:X

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro