Nicole Murphy e în căutarea unei relații. Ea a avut o întâlnire cu un iubit mai tânăr
În august 2005, Nicole a depus actele de divorţ, invocând diferende ireconciliabile, şi a cerut susţinerea lui Eddie Murphy pentru creşterea copiilor. La scurt timp după divorţ, Nicole a început o relaţie cu prezentatorul de televiziune Michael Strahan, fostul star al ligii de fotbal american. Cei doi şi-au anunţat logodna în 2009, dar s-au despărţit în 2014.

Eddie Murphy (57 de ani) tocmai a devenit tată pentru a zecea oară, după ce partenera lui cu 18 ani mai tânără, actrița australiană Paige Butcher, a născut la începutul lunii decembrie un băiat. Ei mai au o fiică, născută în 2016.


Pe lângă acești copii, actorul de comedie mai are are doi băieţi cu fosta parteneră, Paulette McNeely - Eric (29 de ani) şi Christian (27 de ani) și o fetiţă, Angel Iris, în vârstă de nouă ani, cu fosta membră a trupei Spice Girl, Mel B.

Nicole Murphy a intrat în modelling la vârsta de 13 ani, semnând cu agenția Ford Models după ce a câștigat un concurs internațional de profil. După ce s-a retras din modelling, Nicole Murphy a lansat o colecție de bijuterii, FLP Jewelry Design, cele trei inițiale fiind o precurtare pentru termenii Friendship, Love, Peace (Prietenie, Dragoste, Pace). Ea a produs un reality show, în care a și apărut, "Hollywood Exes", pentru postul de televiziune VH1.




Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro