Nicole Kidman recurge deseori la peruci pentru roluri în care este de nerecunoscut
Speculații asemănătoare au vizat-o și pe supermodelul britanic Naomi Campbell, însă în cazul acesteia fotografiile făcute de paparazzi au surprins o zonă fără păr în partea superioară a frunții.

Aspectul fizic al actriței australiene este un subiect constant pentru presa mondenă. În martie 2017, ea a apărut cu chipul schimbat, la doar câteva zile după gala premiilor Oscar, stârnind speculaţii despre o posibilă operaţie estetică. Nicole Kidman a participat la premiile Goldene Kamera, în oraşul german Hamburg, dar arăta mult diferit faţă de apariţia de la gala Oscar. Ea avea chipul umflat vizibil, iar Daily Mail a scris atunci că acesta ar fi efectul unor substanţe injectabile.


Nicole Kidman a admis în trecut că a folosit Botox, care generează efectul binecunoscut de "îngheţare" a feţei, dar a precizat că a renunţat la această soluţie. "Am încercat tot felul de lucruri, dar în afară de sport şi de o alimentaţie bună nimic nu a făcut diferenţa. Am încercat chiar şi Botox, dar nu mi-a plăcut cum arăta chipul meu după aceea. Acum nu-l mai folosesc şi îmi pot mişca din nou fruntea", a mărturisit ea în 2011, într-un interviu pentru TV Movie magazine.


Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James.

Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock, şi în filme de autor, precum "Dogville" de Lars Von Trier, notează Mediafax.


În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro